På kanten av Store Trolltind
Panoramabilde fra Store Trolltind hvor man ser kjente fjell som Trollveggen med Trolltindene, Store Breitind, Romsdalshorn og Store Venjetind fra ett punkt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde4.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/1182s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1095855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Geir B.
Hei Bjørn,

Flott panoramabilde. Dette vekker gode minner fra midten av 70-tallet da jeg var mye på Stigfoss og vandret/kløv i fjellene rundt her. Imponerende å tenke på at det er nesten 1800 meter ned til dalen der nede. Midt i bildet, i det fjerne, ser man Døntind, en flott topp man kan nå fra Verma.
Fint med de steinene i forgrunnen til venstre. Det bidrar til å gi en god dybde i bildet- Skarpt og fint med god kontrast. Et meget severdig landskapsbilde.

MVH

Geir
Olav O.
Oi. Det der gjorde skikkelig vondt i høydeskrekken min. Men flott og uvant framstilling av Romsdalsalpene. Og flott at noen tør å klatre opp dit og formidle det vakre landskapet.
Keshav N.
Dette er det flotteste og mest dramatiske bilde av fjell jeg har sett så langt. Et virkelig blinkskudd Bjørn.
mvh Keshav
Asbjørn H.
Mektig landskap! Gode linjer og dybde. Skarpt. Velkomponert. Virkelig flott panoramabilde. Hadde du gjort bildet en gang til kunne jeg ønsket bare litt mer himmel i horisont, men dette er bare synsing fra min side. Strålende bilde!

Mvh
Asbjørn
Arild T.
Storstilt natur presentert på en flott måte!

Hilsen Arild
Ragnar S.
Fantastisk utsikt fra Store Trolltind. Mektige Trollveggen med Trollspiret og andre kvasse topper på ryggen. Romsdalshorn, Vengetindmassivet, Karlskråtind på den andre siden.
Flott lys og fine farger i bildet.

Mvh Ragnar S
SveinM M.
Spektakulært og fint der oppe, men trives nok best der nede... (Ser jo noen disse langt i det fjerne, sett hjemmefra).... :)
Roar K.
Herlige fjelltopper rundt den dype dalen.
Muligens noe trangt oppe?

Roar
Per L.
Du all verden for en luftig utsikt! Det må ha vært litt av en opplevelse å være der oppe! Veleksponert bilde med forrevne fjelltopper så langt øyet kan se. Komp, farger og skarphet er upåklagelig - et storartet bilde fra fjellheimen! Mvh Per
Oddvar S.
Nydelig utsiktsbilde fra Store Trolltind. Virkelig en topp med sjel som gir spennende rutefinding siste stykket fra Bruraskaret. Iallfall opplevde jeg det første gangen da jeg endte i Lavskar før jeg skjønte at leg var kommet galt avsted.
Erik L.
Et spektakulært skue. Stor natur fotografert akkurat slik det skal. Et nydelig bilde med mange fine detaljer og ikke minst dybde.
mvh. Erik
Geir B.
Det interessante her er at dette bildet har fått flere kommentarer (og positive sådan) enn de aller fleste andre bilder her de siste dagene, og det til tross for at bildet er tatt med iPhone. Med den innebyggede panorama-funksjonen, antar jeg. Øyet som ser er viktigere enn utstyret. :-)

MVH

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu