Ytterst mot havet...på Hvaler
Fredagen var grå og regnfull...hvorfor skulle jeg ta med meg den blytunge fotosekken? Men det er jo så vanskelig å kjøre fra den så.
Jeg kjørte litt rundt, men været klarte ikke å inspirere meg nevneverdig. Jeg la kursen mot Hvaler og tanken var jo at jeg kanskje ville finne litt rolig sjø og noen ensomme og forlatte gamle trebåter i en bortgjemt krok.
I det jeg passerer Walter´s hjemtrakter kan jeg så vidt ane en litt lysere stripe over vestsiden av Oslofjorden. Okey...da var det bare å fortsette og håpe på det beste.
Jeg har en sterk dragning til Papperhavn og Brattestø...de områdene skuffer meg sjelden. Så var det vare å rigge opp kamera og vente...vente på at lyset ville bryte gjennom skyene noen sekunder.

Det ble mange sånn nogelunde saker, men det over var nok dagens beste. Jeg skulle til å pakke vekk utstyret da jeg oppdaget disse skyene som smøg seg sakte østover...og tenk...sola hang så vidt over horisonten så det var bare å håpe på at den ikke sank i havet før skyene var rukket frem til disse skjæra syd for Brattestø. S
Så lærdommen må bli...ha god ti.
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • TAMRON SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD G2 A022
  • Brennvidde273.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger46
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097305} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Walter S.
God tid og tålmodighet er nok godt å ha med seg. Nå i disse dager, da både været og lyset med det, forandrer seg fra time til time, kan hva som helst skje. Problemet er å vite hvilket utstyr man skal ha med seg ...

Det ble et fint mono- kystlandskap med en lysende sky og en flokk med skarv, eller ålekråke, som den heter på Kråkerøy på holmen.

Kledelig format som passer meget bra til motivet!

Mvh,
Walter
Erik L.
Glad i panoramaer, og likte dette. Formatet passer godt til motivet. En grå dag, men det lyse i skyen gir et slags håp. Er glad at du ventet. Gråværet er ofte det mest spennende.
mvh. Erik
Avsluttet .
Dette vil jeg vurdere som et foto av spesielt høy kvalitet, et ytterst profesjonelt kunstfoto hvor både komposisjon og i særdeleshet behandlingen av lyset er meget god. Kontrasten mellom de mørke og lyse skyene og havet er slående. Det er også meget fascinerende å se himmel og hav gå i ett i horisonten. vennlig hilsen Kjell Øyvind
susanne j.
Maleri næsten..det kunne du godt hænge op på væggen :-) mvh Susanne
Roar K.
Gjør seg fint i svarthvit dette - kanskje hadde farger vært en flopp for alt jeg vet.
Panorama er et godt valg av format.
Kanskje ville jeg t.o.m. ha valgt å halvere lufta mellom toppen på det lyse feltet og øvre ramme ytterligere for å senke blikket.
Men kanskje blir jeg litt fanget av herrene Smaken og Baken?

Roar
Hans Rich. A.
Det var absolutt verd ventingen. Dette er særs flott og der den lyse skyen skaper mye av bildet. Holmen med lykta godt plassert i bildet. Godt valg av format. Veggmat dette.
Mvh Hans Richard
Keshav N.
Flott panorama som passer godt med svart hvitt.
mvh Keshav
Keshav N.
Flott panorama som passer godt med svart hvitt.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu