Jon
Bearbeiding av egenprodusert foto
til alternativt uttrykk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2018-12-02 17:18:33
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098510} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Viggo Strand K.
Et kjempeflott bilde som gir assosiasjoner til en skulptur hugget i sten, men så er det dette direkte varme blikket som ser rett i auga på deg som blir så sterk kontrast.

Virkelig et godt produkt dette, Roar.
Viggo Strand K.
Jeg glemte å vurdere originalen mot v2...men jeg synes originalen har så veldig flotte varme toner som jeg bare ikke kan motstå. Igjen...kjempebra.

Viggo
Avsluttet .
Dette ble meget vellykket, Roar. Her løfter det bearbeidede uttrykket originalfotoet på en fortreffelig måte. Bearbeidingen aksentuerer kontraster og modellens karaktertrekk på en slik måte at de gir en tydeligere visuell klarhet over "levd liv" selv om det også er tydelig i det egenproduserte fotoet. Mye å studere i disse to uttrykkene; -mye felles, men også en del forskjellig. Modellens selvsikkerhet trer tydeligere frem i bearbeidingen. En lurer selvfølgelig på hva han tenker og hva han har erfart. Meget bra !
Geir
Øyvind B.
Ble kraftfullt dette!
Vanligvis ikke så glad i bruk av filter etc. men her fremhever det personens særpreg, preget av et liv med tungt arbeid og mulig og trange landsens kår slik jeg umiddelbart leser motivet. V2 var og flott og mulig mer varig når utrykket original har roet seg litt ned.
Mvh Øyvind
Roar B.
S/h fotoet føler jeg nok fortsatt hører hjemme blant mine tre på topp når det gjelder egne portrett. Derfor ble også utfordringen desto større, kunne jeg allikevel klare å forandre noe jeg i utgangspunktet var veldig fornøyd med, til noe helt annet? Og jeg syns det du nevner var det jeg også følte, at uttrykket ble varmere liksom, mer forsonlig i formen enn i den noe mer distinkte 'originalen'. Skulpturelt, ja, gjerne det også..
Så hjertelig takk for tilbakemeldingene dine, Viggo !
Roar B.
Geir og Øyvind: Som dere nevner var Jon en arbeidsmann av den gamle sorten. Begynte i skogen som unggutt, og der ble han værende. Slit og nøysomhet prega ungkaren, også i barndomsheimen som han aldri forlot. Varm og omtenksom. Lyttende, alltid interessert. Det merket jeg raskt da jeg intervjuet og fotograferte ham i forbindelse med 80 års dagen hans, 24. desember.
Jon døde i sommer. Jeg traff han noen uker tidligere. Praten vi hadde, livsfilosien hans ble til et uslettelig minne.
Hjertelig takk, begge to !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu