Natt på Brattestø...(Pikesten fyr på Hvaler)
Åpen lukker i ca 3 min og selve fyret har jeg lyst opp noen sekunder med en ledlykt, Dette er et felt jeg ikke har særlig erfaring med så bare kommenter det som kan være bedre.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger89
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1099657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Per L.
Nydelig, veleksponert nattbilde med fyrlykten i fin posisjon foran en spennende himmel! Mvh Per
Walter S.
Har selv hatt noe spede forsøk på "Light Painting" for noen år siden, men det er et vanskelig område hvor bare prøve og feile, eventuell få et spennende bilde ut av det. Tidkrevende, og så bør man være to - en som passer kamera, mens den andre flyr rundt med lommelykt.

Slik sett synes jeg at Pikesten fyrlykt (sektorlykt) kom godt ut av det, på en ganske så naturlig måte. Antydningen til tegning i natten ellers, i sjøen og på himmelen i bakgrunnen - ikke minst - de diagonale skyene - gjør seg meget godt! Så vidt et lite rødt skjær på himmelen i vest gjør også sitt.

Etter min menig så har selve lykten, altså huset, fått bra eksponering med lite lys. Mere enn det, ville ha sett unaturlig ut, under de rådende omstendigheter.

Elegant, som alltid hos deg, Viggo!

Mvh,
Walter
Roar K.
Joda, funker som bare rakkern dettane.
men tror passepertoutet burde hatt en noe mørkere tone en reinspikka hvit som slår litt ekstra hard særlig mot mørk bakbrunn.
Var det ikke den eldste ab Bremnes brødrene som skrev ei vise der der refrenget lyder: "Har du fyr."

Roar
Viggo Strand K.
Joda, Roar...jeg satt og vurderte om hvit passepartout kanskje ble litt sterkt mot det duse nattbilde. Når man får bilde inn i glass og ramme, eller kanskje uten glass, blir det ofte annerledes.

Jeg var på Lundeby i Hærland noen dager før jul og vurderte alternativer. Bildene jeg hadde valgt ut var i sort/hvitt og valget falt på Touch. Da limes bildet på en ca 16mm tykk mdf-plate og jeg valgte sorte kanter. Dette kledde de minimalistiske bildene veldig bra.

Lundeby anbefaler jeg på det sterkeste.

Viggo
Keshav N.
Vakkert bilde med fine blåtoner og det svake røde i horisonten som setter prikken ove ien. Dette vil gjøre seg godt på veggen.
mvh Keshav
marit f.
Dette syns jeg ble meget bra. Hadde ikke tenkt på at du hadde lysnet fyret med ledlykt om du ikke hadde sagt det selv.Blåtonene er nydelig, likeså det rosa skjæret av lys mot vest.Liker dette.
Mvh Marit
jon b.
Ser ut som ledlykta funket som bare det her. Fyret er perfekt belyst i forhold til eksponeringen av landskapet rundt. Nydelig bilde. Skjønner ikke helt disse innrammingene og dette står jo helt klart bra for seg selv.
Jon
Harald N.
Knall dette Viggo.
Mvh Harald
Jostein S.
Hei
Du verden, for et motiv du presenterer
LEKKERT, med en usedvanlig fin stemning
Dette er pryd for veggen Vigggo
Gratulerer med et fantastisk bilde
Jan Åge H.
Vakkert!!.., nydelig stemning :)
Mvh. Jan Åge
Hans Rich. A.
Ja du verden, dette er flott! Rosen foran er vel fortjent.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Vellykket forsøk! Tenkte først at jeg ville lysna bildet litt, men synes etter å ha tenkt meg litt om og tatt inn bildet at det er nok lys både i bakgrunnen og på fyret. Nydelige farger i bakgrunnen!
Avsluttet .
Dette opplever jeg som ganske imponerende, både lyset og farvene, både på fyret og ikke minst himmel / skyer og sjøen. Det er en mykhet og følsomhet over behandlingen av lys og farver som absolutt tiltaler og imponerer. Meget bra. Vennlig hilsen Kjell Øyvind
Viggo Strand K.
Kjell Øyvind...artig at du nevnte dette med mykheten. Det er nok den lange lukkertiden som får bildet til å virke litt "drømsk", men jeg jobbet en del med lyset.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu