Skumringstid på Brattestø.
Okey...igår skrev jeg at det var det siste bildet av fyret i denne omgang. Det er bare det at igår var jeg der ute igjen og fikk endelig riktig lys i vinduet på lykta. Jeg er såpass fornøyd at jeg vurderer å henge det på veggen og jeg må derfor ha noen skarpe penner som ikke er redd for å mene noe om hva jeg bør forandre. Kom igjen da...jeg kan jo begynne. Er selve fyret for mørkt eller skal jeg gjøre det helt sort som rullesteinene?
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger31
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1099891} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Hans Rich. A.
Vel, ikke så enkelt å komme med forslag om forbedring i et sånt flott bilde, Men, jeg ser jo du bruker PS CC 2019 i etterbehandlingen, så hva med å selektivt forsøke å lysne fyrlykta litt? Og den "bulken" nede til venstre for fyrlykta kanskje klonet/eller jevnet den ut?
Mvh Hans Richard
Walter S.
Nå er jo selve huset på sektorlykten hvitmalt, noe som kanskje burde reflektere litt mere lys, enn steinene på stranden, som jo ikke er særlig lys av seg. Jeg ville nok fremhevet lykten noe mer enn selve steinstranden, men jeg vet jo ikke hvor mye du har å gå på - ellers er jo himmelen meget levende og fyrrig med Akerøy i horisonten!

Mvh,
Walter
Per L.
Så utvilsomt det beste bildet i serien! Fine silhuetter mot en praktfull himmel. Lyset i lykta ble jo helt fortreffelig. Som de ovenstående er inne på så kunne kanskje en liten selektiv lysning av fyrlykta være en forbedring, men jeg er slett ikke sikker! Mvh Per
Viggo Strand K.
Takk for innspill til forbedringer...jeg var ikke fornøyd med fyrhuset, det ble liksom litt skittent og jeg lurte derfor på om jeg skulle gjøre det til en silhuett.

Det er fortsatt mye lys i himmelen, men det gir jo kameraet motlys og jeg turte ikke bruke ledlykten fordi det lyset er vanskelig å kontrollere.

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til å justere det selektivt fordi jeg syns det har lett for å bli kornete, men jeg gjør et forsøk.

Viggo
Viggo Strand K.
Tja...jeg har lysnet litt og lysnet mere uten at jeg ble sikker. Det blir lett litt for flatt lys. Ser man det mot en sort bakgrunn hjelper det mye. Lar det ligge litt og ser hva jeg finner på.

Viggo
Jostein S.
Hei
NYDELIG
De er bare fantastiske disse fyrbildene dine
Visuelt VAKKERT i sin helhet, både når det gjelder komposisjonen og fargesammensetningen
Hittil er det første bildet du presenterte i serien "Vinnerbildet"
SveinM M.
Fint av fyret med omgivelser, men lytt lysere så flere detaljer trer fram, kunne vært noe... :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu