Inspirert av caféliv ble dette bildet til. Kanskje flere detaljer fra et byliv kommer etterhvert. Vi får se.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Fint, får litt Grunerløkka følelse her. Likte dette.
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte dette bildeutsnittet ,
men ville ha kutta bort øvre del over glasset , da det er litt uvesentlig for hovedelementene , men en artig og kreativ komposisjon , som eg gjerne ser mer av ;-)
God helg;-)
mvh Inger Anne
Hege J.

Hei Eli!

Her har du fanget det urbane cafelivet på en original og fin måte. Jeg kan leve meg inn i dette og venter nesten bare på at noen skal komme gående forbi vinduet... ;)

Mvh Hege
Caroline M. S.

Skjønner at du lader opp til tirsdag. :-)

Her synes jeg på mange måter at det er bakgrunnen som gjør bildet. For uten den ville jeg kanskje bare sett et latte glass, skarpt og bra, men med noen sjenerende reflekser i glasset og kanskje litt for gråbrun farge på latten. Og en svart kopp (kanskje for svart?) med et litt mer livlig fat. Synes også det er bra at du har halvt glass og halv kopp, og med bakgrunnen blir det stemning og liv i bildet.
Cristina B.

Hei Eli, dette var kjempe bra ide og flott utført.
Jeg elsker cafélivet, så dette bildet, ble jeg glad i med en gang.
mvh Cristina
Odd Tore S.

Hei!
Dette var annerledes fra deg, og fra en verden jeg bare kjenner fra de gangene jeg må ha meg mat på reise (Kristin (datter) sier at pappa er fossil).
Likevel synes jeg at det ble et interessant bilde, delvis på grunn av belysningen av kaffekoppen med konturer med høylys, og på grunn av bakgrunnen, som lager et levende miljø.
Likte det!
Odd Tore
Eli B.

Tusen takk for all kritikk på dette bildet. Jeg synes selv at dette er ganske bra. Jeg lever jo stort sett i byen, det har blitt dårlig med natur den siste tiden, derfor må man pense inn på noe annet også.
mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu