Min første tur i skogen....
...er det vel ikke, men slike bilder som dette har vel aldri vært min greie. Så jeg fomler litt og det er bare å fyre løs.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1100748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Geir K.
Ingen grunn til og fyre løs her, for det ser det jo ut som du har greid utmerket selv.
Meget flott lys, og stemningen er til og ta og føle på.
Meget bra dette!

Geir
Arild T.
Fint å se at andre også prøver ut nye uttrykk. Synes at du har kommet godt ut av det. Personlig gir bildet meg mange assosiasjoner og tanker. God behandling av lys og skygger!

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
STILIG
Delikat i formen Viggo
Et flott uttrykk som det er bare å nyte
Harald N.
Resultatat blei nå flott.
Mvh Harald
Avsluttet .
Jeg opplever dette som et stemningsskapende bilde hvor en hverdagslig skogscene er utnyttet på en fin måte. Behandlingen av lys og skygge er meget god og virker veldig gjennomtenkt og bevisst. Motivet tiltaler meg, men jeg har ofte opplevd det som utfordrende, det er ikke lett å finne linjer og strukturer som gir mening. Det fungerer fint her. Jeg ser det som en god komposisjon, men jeg er litt i tvil om kameraet kunne vært vendt litt mer mot venstre slik at stien ville kommet nærmere midte av bildet. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Hans Rich. A.
Et flott skogsbilde der du har benyttet lys og skygge på en god måte, og gir en litt skummel stemning synes jeg.
Mvh Hans Richard
Viggo Strand K.
Takk for kommentarer alle sammen.

Kjell Øyvind...jeg har litt angst for å midtstille motiver, men noen ganger funker det veldig godt. Jeg hadde opprinnelig mye skog på venstre side, men den var litt rotete som skog ofte er. Jeg ville heller ha med bjørka helt til høyre og tanken var at den skulle veie opp så det ble balanse i bildet, men den ble litt for mørk.

Roar...hyggelig at du nevnte det med litt skummelt. Det slo også meg...kanskje det hadde gjort seg med noen lysende øyne på det mørkeste partiet.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu