Bluebird and powder in Niseko
Bildet inngår i albumet Japan 2019 -
Utstyr
  • Olympus E-M1MarkII
  • OLYMPUS M.12-40mm F2.8
  • Brennvidde15.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Walter S.
Topp action i snøen (og japansk, att på til ... ikke ofte vi ser det!) med herlige farger i fint lys (blits til opplysning?). Her har du fått med deg et kjempemotiv i akkurat rett øyeblikk!

Mvh,
Walter

P.S.: Litt overrasket at en "action-fotograf" bruker trauste Olympus ... !
;o)
Knut N.
Spenstig og flott bilde!
Jostein S.
Hei
GODT MOTIV
Knallflott actionbilde
Christian V.
Svarer på kritikk her:
Tusen takk. Kjekt med slik positiv tilbakemelding. Hva tenker dere om komposisjonen? Tanken var at han skulle hoppe inn i bildet for å få det mer levende og spennende å se på.

Skjønner ikke helt kommentaren ang Olympus. I mine øyner er det eneste riktge action kameraet. Det er robust, vanntett og frostsikkert, noe gjør det mulig å ha i sekken og gjøre tilsvarende som han på bildet uten nevneverdig risiko. M43 kritikken skjønner virkelig ikke noe av. Stabilisert bildebrikke, fantastisk og farger i tillegg. Jeg gikk fra 5D mkii til dette og vil ikke tilbake.
Walter S.
Angående komposisjonen - den er maksimalt utnyttet med "Bluebird" i perfekt posisjon i billedflaten.

Så var det da heller ingen "kritikk" i mitt spørsmål ang. Olympus + actionbilder. Hvis du synes den duger til ditt bruk - og det har du jo bevist - så er det selvfølgelig bra. Personlig kjenner jeg for lite til Olympus (siste Olympus jeg hadde var i 2008) , men er forundret over det bare. Ikke bli hårsår fordi jeg spør ... har selv gått fra Nikon DSLR (D750) til speilløse Fuji, så jeg vet hva du snakker om.

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Det var et helt topp action bilde. Flott komposisjon og de krokete bjørkene satte alt sammen til et severdig bilde. Meget bra.
Avsluttet .
heisannn, her går det unna!! Dritastilig bilde :D
Bjørn Eirik B. H.
Meget bra actionbilde av høyt nivå -> en kommentar basert på lite erfaring med det, men jeg vet hva jeg synes er tøft.


Skarpt bilde med god og ren etterbehandling. Klare farger uten overdrivelser.

Tommel opp!
Christian V.
Ikke hårsår. Var mer at jeg ønsker å anbefale andre og se nærmere på Olympus E-M1MarkII.
Rune J.
Dette er et sjeldent bra actionbilde! Komposisjonen er svært god; brettkjøreren er nær optimalt plassert, og vi får definitivt inntrykk av at han hopper "inn" i bildet. Fargene er også klare og troverdige.

Og for øvrig, helt enig, jeg skjønner heller ikke kritikken mot Olympus og M43 angående action-foto. Et lett kamerasystem, med bildestabilisator og super, og ikke minst kompakt optikk, bør jo være det beste utgangspunktet for å ta gode action-bilder. Og når lysforholdene er gode som her, er jo heller ikke støy pga liten bildebrikke et relevant problem.
Per Ove H.
Veldig bra vinterbilde med flott gjengivelse av snø, trær og himmel som står godt til det fargerike hovedmotivet.
Svein-Erik H.
Veldig fin stemning. Øynene mine flakker litt mot det treet i venstre side. Det tar litt mye oppmerksomhet, jeg ville kuttet det ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu