I enkelte foto-tørke perioder kan det være greit med visse tilbakeblikk fra tidligere produksjon. Og endte med dette motivet etter å ha sett og kommentert Jons bilde "Blytung skog".
Husker mange av de samme elementene og tankene. Et fristed, langt inne i skogen, uendret og fullstendig rensket for all annen ytre påvirkning.

Her et av mange stille øyeblikk, en oktoberdag i 2005.

ps. Det som slår meg er at jeg aldri tar slike bilder lengre. Lar heller kamera ligge, prøver å kjenne på følelsene, impulsene, være i ett med naturen, som en effektiv form for god meditasjon.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Per L.
Nydelig, veleksponert og stemningsfylt høstbilde med alle ingredienser på plass! Jeg forstår at det av og til kan være godt å la kamera ligge og bare nyte slike øyeblikk, men jeg setter stor pris på at du deler dette! Mvh Per
Roar B.
Mange takk, Per !
Jeg har nok mange tilsvarende, fra utallige turer rundt om i nærområdet, den gang jeg var "ung og sprek" :)
Knut Georg F.
Et "pent" naturbilde, der jeg blir nysgjerrig på hva som befinner seg utenom ramma. Det er et godt tegn at du lar kamera hvile når du passerer "forgagne" motiver. Flere burde ta det til etterretning:-)
Mvh Knut
SveinM M.
Et ganske så "poetisk" bilde, dette! Slike motiver tiltaler meg, og setter ofte igang tanker om både dette og hint.. Øyeblikk som gir en type ro i sjelen, en sjelden kan oppleve andre steder... Takk for synet! :)
Roar B.
Kjennes alltid godt når et bilde treffer en nerve, skaper følelser og gjenkjennelse, av andre.
Takk igjen for kommentarer, Knut G. og Svein M. !
Avsluttet .
Pent naturbilde med flott komposisjon, farger og dybde. Er vel få ting som gir en mer indre ro enn nettopp slike steder. Flere skulle prøvd det.
jon b.
Jepp, det er slike steder det er fint å sitte for å få roen. Bildet i seg selv er godt eksponert og kler lavt kamerastandounkt.
Jon
Roar B.
Blir kanskje litt pent og pyntelig dette, Christer. Likte slike motiver tidligere og tok mange tilsvarende i samme sjanger
Seinere har nok interessen mest dreid seg om å jakte følelser, motiver jeg kun fornemmer men i praksis ikke ser. Disse er vanskeligere å fange :)
Jon S.
Dette var på sett og vis et lite gjensyn av fornemmelsen du beskrev på mitt bilde, ja. Her får jeg virkelig den ubeskrivelige godfølelsen. Bildene er ganske like i oppbygningen, dvs forgrunn, reflekser og bakgrunn. Så artig og fint å se ulike forhold, men noe av samme tankegang. Ble veldig nysgjerrig på eldre stoff fra deg nå. Og det kan du tolke som en anmodning til å legge ut flere. Uansett, takk for en fin oppfølging. Mvh. Jon
Knut N.
Hvis alle gjør som du foreslår..legger igjen kamera hjemme, da får vi jo ikke se sånne fine bilder!
Harald N.
Her manglar bare Nøkken til Theodor Kittelsen.
Mvh Harald
Roar B.
Nei, det går jo ikke. Viktig alltid å ha med kamera, det har jeg selv grundig erfart, også med "tragisk" utfall :)
For meg handler det mest om motivvalg, dette at jeg gjennom et langt foto-liv har tatt såpass mange bilder av 'samme' motiv gjør at jeg nå søker andre utfordringer. Men generelt, ta alltid med kamera, bedre med for mange enn ingen bilder.
Hyggelig at du fant tjenna interessant, Knut !
Roar B.
Ojsan, her var flere ..
Jon, for se om vi kan grave litt i støvet etterhvert. Ellers artig å lese sammenligningene dine, de to bildene og tankene bak.
Harald: Ja, avgjort stedet for Tusser og Troll. Og er det heldigvis fortsatt. Var der for ikke så lenge siden.
Avsluttet .
Jeg har også en drøss av slike fine bilder, for jeg ser alltid noe interessant, det er den fine roen der, men allting er likevel "a mess", det sier meg: Men, det bor jo folk her (dyr og insekter), og noen ganger ser det også sånn ut hjemme hos meg; noe er litt sånn tilfeldig, noe uferdig, men dog så hjemmekoselig og fredelig, og så fargerikt :))
Roar B.
Takk for at du deler dine tanker og refleksjoner,Mona ! Fint med nye inspill fra nye deltagere.
Og apropos bilder, del de gjerne med oss, hyggelig for alle parter.
Hilsen Roar
Jostein S.
Hei
TROLLSK stemning i tjærnet
Hva, eller hvem ligger på lur her da mon tro!
Kjempeflott komposisjon, så her er det bare å sette musikken i gang!
HERLIG!
Roar B.
Kan fortelle at her har jeg sett mye merkelig som har dukka opp av vannet, Jostein :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu