passing
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ2000
  • N/A
  • Brennvidde8.8mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Det forundrer meg, og gjør meg litt usikker, at dette bildet har ligget ute på nettet her i om lag halvannet døgn uten kommentarer. Er det noe galt med bildet? eller er det noe galt med meg som synes dette er skikkelig bra? For det synes jeg absolutt. Jeg har hatt problemer med wifi-opplegget mitt og har derfor ikke sett det før nå. For meg fremstår det som en fin gjengivelse av en i og for seg ordinær gatescene hvor den systematiske uskarpheten gir bildet en spesiell effekt som jager mine tanker og følelser ut på vandring. Her er i alle fall en fin komposisjon og utsøkt behandling av lyset. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Har heller ikke fått med meg denne, før nå, av disse to vandrende i et landskap av, ja, noen vil sikkert kalle det tristesse.
Har ingen problemer med uskarpe bilder bare det ligger en god mening bak, som her, hvor ting viskes ut, nesten usynliggjøres i forsøk på å beskrive tiden vi lever i, i en flyktig reise mot en bastant virkelighet.
Knut N.
Jeg forundrer meg også..men i motsatt retning, at noen synes så uklare bilder er fint å se på. Beklager Jon, men vi er forskjellige ;o)
jon b.
Tusen takk for kommentarer:)
Interessant å se de forkjellige tolkningene av bilde.
Kjell Øyvind og Roar setter stor pris på det.
Knut:: Ingen grunn til beklagelse, bilder som alt annet er en subjektiv opplevelse. Tanken er at av og til er antydningen med på å forsterke historien man legger i et bilde eller en tekst eller nær sagt hva som helst man vil fortelle. Dette kan gjøres på mange måter, men valgte her bevegelsesuskarphet. En direkte beskrivelse (et konkret) blir man ferdig med i øyeblikket.
Med dette sier jeg ikke at dette bilde nødvendigvis er noe godt eksempel, men det er ihvertfall tanken bak.
Mvh. Jon
Øyvind B.
Ditt forrige bilde «walker» trigget meg mer.
Blir som du sier en subjektiv opplevelse.
Som med diffuse bilder generelt må man løsrive seg litt, slippe fantasien fri og lage sin egen versjon kanskje basert på personlige erfaringer.
Forundrer meg litt Knut Ness at du fortsatt er forundret over at noen finner noe interresant i diffuse bilder til tross for at de har kamera utstyr fra øverste hylle.
Burde du prøve bli litt mer diffus?
Bildet skiller seg positivt ut.

Mvh Øyvind
Knut N.
Hm..nå er det vel ikke meg du skal rette kritikk mot i bildet til Jon her?! Han er fullt kapabel til å svare selv! Skjønner at du fortsatt er "vonbråten" etter at jeg skrev litt om et bilde du la ut i April i fjor og at du ikke liker mine..men nå er det vel på tide å legge den ballen død.
Beklager denne ordvekslingen på siden din Jon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu