;)
Det e ikke mobil kamera!!!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.

Det er ikkje mobilkamera? vel du kunne ha lurt meg.... Dette er spektakulært dårlig fotografi, vill ikkje vurdert å ha det i privat album en gang...
Nils Sigve H.

Hva har dette bildet på foto.no å gjøre? Det er jo som å be om å få kritiske bemerkninger. Beklager, men finn deg en hobby. Tipper det er tatt med et mobilkamera likevel. Må jo være det. Eller et nøkkelringkamera?
jannicke h.

koffer skal æ bruke mobil kamera på dette. kanskje dårlig kamera? er kanskje ikke så god på dette? e d så vannskeli å fårstå?
Peter M.

* Til dere som bare syter og klager og mener at Foto.no kun er til for ''seriøse'' fotografer: -''Drit i kritikk som ikke er konstruktiv, det har i hvert fall ikke noe her å gjøre!''.
* Til Jannicke: - Siden det virker som kameraet du bruker er av særdeles dårlig kvalitet vil jeg heller kommentere valg av motiv, utsnitt og kreativitet. Først vil jeg likevel si at uansett hvor dårlig et kamera er vil jeg tro at en skal klare å få ting mer i fokus enn det du har klart her. Bildet ville blitt mer ''dramatisk'' om døra var i rett vinkel og jentene var bøyd bakover. For hun prøver da ærlig talt å ta livet av henne, eller? Angående bakgrunnen synes jeg den er dønn kjedelig, hva med et drap nede i fjæra i skikkelig nordnorsk ånd (ser du er fra Lakselv, selv bodd i Laksefjord :). En annen ting er at det blir for mye luft over motivet. Hadde du kuttet en del i toppen ville du blitt kvitt noe gjenskinn i døra. Kan også kutte litt i venstre billedkant. Dessuten, tror dette bildet ville blitt best i gråtone versjon (kanskje en grovkorna sort/hvitt versjon også).
* Så mitt råd til deg er, hvis kameraet ditt dårlig, bruk tid på å etterbehandle bildene i et bilderedigeringsprogram. Det finnes en del gode gratisprogram som sikkert vil hjelpe deg en hel del. Og sist men ikke minst, vær mye mer kritisk til hva du legger ut her på foto.no - for da blir du tatt mer seriøst og vil garantert få bedre råd og kritikk.

hilsen P.
Otto V.

Dette var vel begrunna Peter Monstad.
Så lenge bileta har ei meining så er eg med.
Ov.
Trond H.

Monstad, din siste setning var vel en meget god og diplomatisk utforming av de tankene eg i utgangspunktet gjorde meg. Kan støtte den fullt opp
jannicke h.

takk får komentarene;) æ vil liksom bare vise redselen til å næsten bli tatt livet av. Ja det er sant det med at døren kunne vært i en annen vinkel;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu