Identitet
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger84
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jostein S.
Hei
FANTASTISK!
Dette er et utrolig flott uttrykk Roar
Unikt bra, spør du meg
Et bilde som går rett inn på høstutstillingen
Dette traff blink hos meg
Kunne hengt på hvilken som helst vegg
Et bilde med enormt stort potensiale
Avsluttet .
Hvem er jeg? Egentlig? Er det noe "egentlig" - egentlig? Bør det forresten være noe "egentlg? Eller er jeg / man / vi både det ene og det andre? samtidig eller fra tid til annen? Består vi av mange ulike fasetter, ulike farger og former? Det er ikke alltid lett å vite. Mange trenger faglig bistand kanskje nettopp for å få en slags klarhet . Dette er tankemessige krumspring som bildet og tittelen drar i gang hos meg.

Dette er en kreativ utnyttelse av linjer, former og farger som imponerer - og inspirerer (blant annet fordi jeg selv gjennom noen måneder har forsøkt å få til en slags bildemessig behandling av identitetsproblemet, dog etter et annet konsept, uten få det til). Meget kreativt, tankevekkende, meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Kreative saker Roar!
Jeg lurer på hvordan mitt gen kart ville sett ut.
Litt som her. Kaotisk med noen innslag rolige partier.
En veldig kreativ god ide.
Mvh Øyvind
jon b.
Fint laget , bra farger, kreativt funnet på.
Jon
Harald N.
Kubismen lenge leve. Samansett personlegdom.
Likar det godt.
Mvh Harald
Jon S.
Fin ledende tittel som hjelper meg videre i opplevelsen. Identitet formes av så mye. Blant annet en tilhørighets følelse. Ulikheter enes med ett formål - å fungere sammen. Hos meg, så har du truffet den delen. Mvh. Jon
Roar B.
Å visualisere abstrakte begreper er vanskelig. Prøvde ut mange forskjellige løsninger, lot de deretter modnes før jeg til slutt endte jeg opp med denne, og glad for det, siden det har kommet så mange gode og interessante kommentarer.
Hjertelig takk, ALLE sammen !!

Avsluttet .
Kunstneren RB slår til igjen. Behagelig bilde og plante øya i, fine fargesammensetninger med akkurat passe styrke og fin fordeling. Den store blå lå fint plassert men tok ikke oppmerksomheten vekk fra det andre. Et fint kunststykke fra deg. Bilder man finner på veggene i minimalistiske boliger. Bra jobbet.
Roar B.
Var nok 'den store blå ' som gjorde at jeg til slutt endte opp med dette uttrykket. Og gleder meg nå over de fine analysene og refleksjonene omkring motivet.
Takk for at du følger bildene mine, Christer !
Roger H.
Dette ser jeg ikke på som et fotografisk bilde, men heller en komposisjon og farger inspirert av lito og serigrafiene til Andy Warhol (positivt ment). Og da synes jeg dette er veldig bra. Blåfargene binder det hele sammen og jeg ser på det som en blomstereng i skarp sollys.
Roar B.
Her ble det tatt i bruk diverse ting for å omskape fotoet, fra et høstløv-motiv til noe helt annet. Dermed fant fantasien nye veier, overraskende løsninger, rettet mot en ny 'blå' identitet.
Takk igjen, Roger!
Roger H.
Da ble jeg litt klokere og opplyst Roar. Uansett så liker jeg bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu