Under gangbrua A + B + C
Mens jeg sto og ventet på byfergen, oppdaget jeg et "motiv" som kom nedover bryggepromenaden og hadde min X-Pro2 klar til "møtet". Jeg liker slike bilder som viser mennesker og dagliglivet i min by, og spesielt når det er utfordrende motlys, som her, i slutten av oktober.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-01-29 09:23:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2019-01-29 09:40:36
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2019-01-29 11:53:10
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/1100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1100684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Innledningsvis må jeg få si at jeg beundrer din produktivitet, Walter, du greier å publisere opptil flere flotte bilder hver dag. Dette ser jeg som en fin serie, fin miljøskildring hvor selvsagt syklisten og hunden blir bærende elementer. Farger og lys og detaljer er av vanlig Fuji-Walter-kvalitet, dvs. meget bra. Spesielt versjon 2 synes jeg viser en særdeles fin komposisjon. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jan Morten A.
Originalbildet er et meget godt stemningsbilde, og er veldig beskrivende for Fredrikstad by. Du har et veldig godt blikk for fortellende motiver Schøffthaler.
Rune Edvin H.
Fine kontraster og skyggespill.Bra "trøkk" i bikkja. Lurer litt på om jeg ville klipt bort dama til venstre i #1 for å gjøre bildet enklere, men er litt usikker.
Jostein S.
Hei
Et særdeles flott motiv
En fortreffelig situasjon
Syklisten med hunden tar fullstendig kaka!
Originalen, helt klart
Keshav N.
En flott serie av gatebilder som viser daglig liv i Fredrikstad. Ser serien som en enhet og velger ikke noe enkeltbilde.
mvh Keshav
Roar K.
Her blir det nom V2 på mer om jeg må velge.

Roar
Per L.
Fin fortelling og fargerik dette! V4 ble vel det beste etter min smak! Jeg er imponert hvordan du får fram farger og detaljer på skyggesiden i motlyset uten å brenne ut resten av bildet - HDR? Mvh Per
susanne j.
Dejligt lys god stemning..så skal der motioneres.....synes de blev fine trods den dejlige sol .Mvh Sus
Geir K.
Du har taklet det sterke sollyset fint her Walter.
En fin serie bilder. Blir originalen for meg, det bildet som har den største fortellingen.

Geir
Walter S.
Hermed takkes for all oppmerksomhet i kommentarboksen, fra Kjell Øyvind, Jan Morten, Rune Edvin, Jostein, Keshav, Roar Kneppen, Per, Susanne og Geir!


@ Kjell Øyvind: Fotograferingen min har blitt en livsstil for meg, og jeg går aldri ut, uten å ha med minst 1 kamera. Problemet mitt er at jeg ser "motiver" alle steder jeg går.
- Nå vil nok en del her inne si at "ja, du tar nå bilder av alt mulig (u-interessant) også da!" - har hørt det noen ganger - senest på søndag.
- Men, jeg fotograferer det jeg ser og liker, og rett og slett koser meg med det. Kunne sikkert lagt ut 3 bilder om dagen ...

@ Rune: Takk for tipset. Du fikk din Versjon #4 som er mye renere enn originalen, men jeg foretrekker originalen fordi det avlange format og den lange buen oppe gjør noe med bildet, som mangler i V4

@ Per: Neida, ikke noe HDR her. Kenner heller ikke noen måte å ta HDR-bilder av bevegelige objekter, uten at det blir artefakter. Skal jeg (en sjelden gang) ta HDR-bilder, må jeg ha stativ med meg. Fuji har noe som heter Dynamic Range hvor man kan justere skyggene under opptak. På Nikon språk heter det samme Activ D-Lighting.
Dessuten kan jeg i Fuji styre absolutt alt i Q (kvikk-menyen), når det gjelder høylys og skygge (fra minus1 og -2 til pluss 1+2+3+4). Også skarphet, farger og kontrast.

Mvh,
Walter
Hans Rich. A.
Det ble nu et spensdig bilde bokstavelig talt, der skyggene også gjør mye. V4 synes jeg er best.
Mvh Hans Richard
Walter S.
Takk også for dine tanker om bildet, Hans!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu