renluxus
bildet må gjerne betraktes isolert.
men fungerer også til Tom Waits musikk
syns jeg...

http://www.youtube.com/watch?v=0P5jV4lHHR0
Mer substans i et levd liv
enn fra en polert uvirkelighet
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Albert A.
Et fotografi med en interessant fargepalett som påkaller nysgjerrigheten, og den "understate"-humoristiske tittelen på bildet lokker fram smilet !
Roar B.
Ja, litt 'galgenhumor" må til, innafor ei ramme med mange ulike lag..
Takk til deg, Albert !
Jon S.
Herlig bilde, Roar. Kom inn fra snømåking og fikk bilde ditt som bonus. To ukjente enkle elementer som trigger fantasien. Bak svingen og det levde livet til mennesker. Fargebruken minner også om litt håndcolorert s/h og treffer som ei kule. Hadde en liten anelse på hvilken T,W. låt du hadde valgt. Balsam for øre og øyne. "What`s He Building In There"- En annen låt fra albumet Mule Variations som er verdt et studie. Spørsmålet kan stilles på mange hold, også her. Topp! Mvh Jon
Avsluttet .
Likte dette, fin annerledes redigering/uttrykk samt flott komposisjon. Bilde med humor, men samtidig får det tankene i sving. Var bra.
Roar B.
Flott å høre, Jon & Christer !
Satt og lytta til Waits og måtte rote litt i haugen på jakt etter nettopp dette. 'Skittent' og langt unna glamour, desto bedre gis rom for virkelighet og levd liv. Har selv mange tanker rundt dette bildet..
jon b.
Veldig bra. Stramt komponert med vognen og veien videre belyst. Liker den diskre fargeskalaen og undringen bildet skaper. Kult.
Jon
Roar B.
Takk, Jon B. !
Glad du ikke bare fant et "svar", en løsning, men gir det fortsatt sjansen til ettertenksomhet..
Avsluttet .
En noe dyster scene er gjengitt i en utmerket komposisjon hvor lys og farger fremstår som utmerket tilpasset stemningen og samtidig er med på å skape stemningen, som sagt av noe dystert, forfall, noe som en gang har vært fint, jfr. merket Lux, men som tid og slitasje og kanskje mangel på vedlikehold har ødelagt. FIn gjengivelse, og som vanlig fra din side, Roar, tankevekkende og engasjerende. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Ja, denne vogna som står parkert, antageligvis for godt, blir for meg en metafor, et slags biledspråk om det forgjengelige, som vi alle mer eller mindre blir en del av.
Savn, utilpasshet, melankoli og ensomhet er noen stikkord. Den gnagende følelsen av å være 'på utsiden' likeså, gir ofte grobunn for mange ulike refleksjoner..
Takk igjen for interessante tanker, Kjell Ø.!
Roar B.
..og så denne landeveien, selve livet, mørkt og dystert, men allikevel med et lite håp selv om 'lyset', mulighetene, virker å være i ferd med å svinne..
Øyvind B.
Om en var en forbi passerende ville man kanskje kjenne seg heldig på egne vegner.
Men kanskje det er nettopp der inne i den mose belagte stuen han til slutt fant sin ro, til alles store overraskelse .


Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Uren luxus det her kanskje!
Ser litt sliten ut, men det blir en jo av å vandre rundt på landeveien
Det kan være et hardt liv for noen og enhver!
Fint lys der fremme rundt svingen, så da får en prøve å komme seg frem i lyset......
Børre M.
Veldig flott "sammensydd". Fint komponert med god balanse i motivet. En behagelig dysterhet, hvis det gir mening. Vogna er godt innsauset i grønske og skitt. Første steg fra naturen i en kamp mot å rette opp de feilgrep vi bedriver. Jeg velger meg skumring. Menneskene finnes nok, men neppe i vognen, kanskje har de fortsatt innover der det fremdeles er noe lys, tror det også det forsvinner snart, vil alt lys da bli borte? Jeg liker fargepaletten sammen med den rustikke koloritten. Fint at det er tilgjengelig her på siden. Dette kan ses på mange ganger. Mvh Børre.
Knut Georg F.
Både vei og vogn i ferd med å bli innhentet av naturen. Vaker fremstilling av naturens makt (og menneskets skjødesløshet:-)
Mvh Knut
Roar B.
Mange takk til dere fire siste for inspirerende kommentarer. Nå føler jeg virkelig at den gamle campingvogna hsr våkna til liv. Flott !
Harald N.
Tidens tann gneg ubønnhørlig. For få år sidan var nok dette familiens stolthet, nå står ho her forlatt.
Litt vemodig.
Harald
Roar B.
Ja, Harald, her råder vemodet. En gang stolthet, nå en (gjen)glemt historie.
Roger H.
Har sett noen ganger på bildet ja. Campingvogna lyser opp av seg selv gjennom skitten. Liker at veien svinger, hva er det bakom der --- .
Bra dette her og fine toner i vogn og landskapet .
Roar B.
Fin refleksjon, Roger. Takk, takk !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu