Malerisk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-03-07 19:07:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2019-03-07 19:07:39
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Lumen V.
Flott !
Keshav N.
Drømmeaktig malerisk og vakkert Harald.
mvh Kesjhav
Jostein S.
Hei
Utrolig STILIG
Fantastisk fin effekt
Roar K.
Nysgjerrig som jeg er tillot jeg meg å forsøke bildet snudd vannrett. Men det er nok best slik du har valgt det.
Flott filtrert etterarbeid.

Roar
Jan Morten A.
Hei Naper. Fantastisk fint motiv, og et godt balansert utsnitt, men jeg synes vel kanskje at filtereteffekten er litt for sterk her. Scenen er jo så malerisk i seg selv. Det blir litt som å se på en vakker utsikt med altfor sterke briller. Spesielt fra horisonten og ned synes jeg at filteret kludrer det litt til. Jeg tror jeg hadde redusert filtereffekten med ihvertfall en 20-30%. Kanskje bare fra horisonten og ned. Dette bildet har et stort potensiale til å kunne bli helt fantastisk. Jeg skulle likt å se originalen. Jeg synes forøvrig at du har et veldig godt blikk for spennende og engasjerende motiver.
Harald N.
Takk til alle for fine kommentarar. Jan Morten: Eg ser kva du meiner. Eg var i tvil om nedre del av bildet, men la det ut som vist. Har lagt inn ny versjon og utgangsbildet.
Harald
Keshav N.
V2 og V3 ble vakre med fine farger.
mvh Keshav
Jan Morten A.
Hei Naper. Etter min mening er bildet nå mye bedre, men jeg synes du har gjort stranden litt for lite malerisk. Her hadde jeg økt filtereffekten ørlite for mer å matche resten av motivet. Veldig bra jobba.
Roar B.
Har merka meg J.M.'s fine gjennomgang og det med stor grundighet og innlevelse. Bravo !
Kanskje er det fordi jeg maler selv at jeg går for originalen. Noe med den dempa koloritten og det bivrende, levende i uttrykket som tiltaler meg. Uskarpheten er nevnt, tror den også vil fungere bare motivet betraktes på litt avstand, der helheten sannsynligvis vil overta for de små detaljene.
Joda, et flott 'friluftsmaleri' dette, Harald !
Harald N.
Takk til Keshav, Jan Morten og Roar for gode tilbakemeldingar, dei set eg pris på.
Harald
Avsluttet .
Dette var tre interessante bilder.. Begynner man med versjon 3, kan man si at her er fine farger, utmerket behandling av lyset og en forbilledlig komposisjon. Versjon 2 inneholder vel de samme kvaliteter, men etterbehandlingens effekter gir en litt spesiell stemning. Versjon 1 fremstår på en måte som et helt annet bilde, man forflyttes fra den herlige sommerfølelsen i v 3 til noe som nærmer seg norsk vinter, åpenbart ved hjelp av funksjoner i PS eller annet program. Her er skapt en nesten magisk stemning som kan sies å være "malerisk", jfr. tittelen, men også vakker med en viss kjølighet og en forsiktig gjengivelse av farger. Meget bra og inspirerende, Harald. vennlig hilsen Kjell Øyvind
jon b.
Kult laget. V1. Selvfølgelig. Her må alt henge sammen ellers blir det rart.
Jon
Leif B.
Utsnitt, komposisjon og etterbehandling spiller absolutt på lag her, meget bra! Jeg aner forresten ikke hvordan du har etterbehandlet dette ?
Svein-Erik H.
Jeg likte orginalen best. Det eneste som kødder litt med orginalen er at benkene har mistet endel detaljer. Fikk du satt tilbake bena på benkene så de fremstår åpenbart som benker ville det hjulpet. Kanskje også laget en mere avgrenset horisont som i versjon 2.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu