Stupa i Thailand 1979

Jada, har levert en før også og har et par til i forskjellige utførelser.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102231} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Nei kneppen, denne falt nok i jord for meg. Feil i bilder vet jeg at du bruker som redigerings måte så det er greit, men denne synes jeg var litt vel overdrevet. Ser ut som det kladda oppå hverandre lag på lag med farger og som er et evig kaos alt sammen. Ser hva det er, men presentasjonen av det i bildeform falt ikke i smak hos meg dessverre.
Roar K.
Malerier pleier jo å være lag på lag med farger og siden dette er et digitalt maleri med utgangspunkt i foto så blir det altså slik.
Hadde du lest nøkkelord hvilket svært få gidder så hadde du fått det med deg.

Roar
Avsluttet .
Vi har våre ulike preferanser, formspråk og fargeforståelser. Jeg synes kanskje man bør være åpen for det og sondre mellom objektive kriterier og subjektive opplevelser og reaksjoner i sin bildekritikk. Her er sterke farger, det er helt klart, og de fleste som følger med på Foto.no, har vel erkjent at dette er et viktig karakteristikum for Roars personlige stil. Jeg føler respekt for det. Bildet fremstår for meg som en ganske dramatisk, men på en måte dekorativ, gjengivelse av et meget spesielt byggverk. Jeg kunne nok ikke tenke meg å produsere lignende, men det betyr ikke at det er et dårlig bilde. Jeg verdsetter kreativiteten og dristigheten i dette. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Arild T.
Her velger jeg å tiltre Kjell Øyvinds utmerkede og dekkende kommentar slik som jeg personlig kunne tenkt meg å uttrykke det!


Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu