Gammel, skjev og ensom
Dette bildet tok jeg antagelig vinteren 2005 like etter at jeg kjøpte mitt første digitale speilrefleks...Canon 20D.
Treet stod på en av vollene syd i Gamlebyen og var ganske skjevt og sykt og året etter var det fjernet. Jeg står antagelig på knærne fra en skrå vinkel...og derfor blir vollen som en diagonal. Månen var på plass dog ikke i full størrelse.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • 17.0-85.0 mm
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102243} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Agnar H.
Fin og ryddig miks av linjer, form og farger. 20D holder i massevis det til format og bruk som dette. Øye for motiv og komposisjon teller langt mer en det siste av kamera...
Avsluttet .
Pent motiv og fin komposisjon, litt minimalistisk. Savner litt struktur på toppen av vollen men det var sikkert sånn og derfor ikke mye og gjøre med, blir litt blyantstrek aktig utseende på diagonalen. Synes kanskje snøen skulle vært hvitere da den er ganske blå, Hvit snø og litt dempet blåfarge over så kommer kulda mere frem da månen også er oppe. Men alt i alt er bildet pent, men har større potensiale, hvis det gir noen mening.
Walter S.
Jeg synes godt om dette minimalistiske bilde, som har 3 objekter som utgjør hele landskapet. Treet (selvfølgelig!), snøen på bakken og månen.

Vinkelen på snø-trekanten synes jeg gir en passende dynamikk, og ikke minst, det at diagonalen går (nesten) rett ut i nedre, høyre krysset, gir betrakterens øyene tilstrekkelig med irritasjon til at man stopper opp.

Mvh,
Walter
Gunnar L.
Enkelt, balansert og ryddig. Godt komponert, og flott fargebruk. Jeg liker godt slike gjennomtenkte og enkle komposisjoner......
Veldig godt bilde!
Med vennlig hilsen
Avsluttet .
Her viser fotografen nok en gang sin eminente evne til å skape de fineste komposisjoner med få og enkle virkemidler. Her ligger til grunn en betydelig kreativitet og evne til å observere og utnytte observasjonene. Skarphet og detaljer er forbløffende bra tatt i betraktning at bildet er noen år gammelt, og at tilgjengelig digitalt utstyr den gang neppe hadde dagens kvalitet. Fargene må for all del også fremheves. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
jon b.
Rent, pent og lekkert gjort.
Jon
Jostein S.
Hei
SUPERT
Fantastisk motiv
Meget dekorativt
Et godt bilde som egner seg utmerket for utsmykning
Knallgod komposisjon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu