Digitalt maleri fra egne foto 11 = IMG_3815

Ikke særlig interesse for mitt forrige bilde som jeg sjøl liker og er svært fornøyd med da jeg jo er vel så mye maler som fotograf.
Men der er ikke moro å lese at det er alt for mye farger klatta på hverandre til tross for at jeg utrykkelig skrev at det var digitalt maleri under nøkkelord som ingen gidder og lese hvilket jeg har oppdaget noen ganger tidligere også bl.a. ved å få spørsmål som allerede er besvart under nøkkelord.
For hver gang det skjer kommer tankene opp om jeg egentlig hører hjemme her og heller bare burde poste bildene på p.base og sjekke antall besøk.
Denne gang legger jeg det i tittelen uten sted og tidsanvsning for original eksponering.
Om mitt forrige var for dårlig så er dette mange ganger værre om jeg skal følge linja.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet om du gidder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde75.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik L.
Du er unik i din stil. Ikke gå noe sted, det er alltid spennende å se hva du tilfører selv om det kan være litt i grenseland mellom foto og grafikk.
Den er sterk, denne her, men det er bra komp i bildet og herlige farger. "Passepartoutet" tar kanskje litt mye av oppmerksomhetene her.
mvh. Erik
Avsluttet .
Selve bildet oppfatter jeg som både dekorativt og spennende, Jeg ser for meg at fargene skaper komposisjonen her, og den fremtrer som meget tiltalende etter min smak. Jeg tenker at bildet kan leses både som nonfigurativt og figurativt, i alle fall fornemmer jeg - og jeg kan ta feil hvis fantasien har brakt meg på avveie - at vi her kan se hav, fjell, skyer og solnedgang i sterke, karakteristiske farger.

Denne rammen som viser stråler i skarpe farger inn mot selve bildet, er jeg litt i stuss om. Jeg kunne tenke meg at selve bildet kunne fremstått klarere og mer selvstendig uten den. Men uansett likte jeg dette.

Tidvis savner jeg kanskje en mer åpen holdning til ulike motiver, formspråk og fotografers egenart og preferanser her på Foto,no. Jeg er, som du, sterkt i tvil om jeg hører hjemme her.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Harald N.
Strålande flott dette Roar.
Mvh Harald
Avsluttet .
Denne var bedre Roar, her har du laget noe som gir mere noe av følelsen av å se på noe unikt som er laget av en kunstner. Du har linjer, vinkler sammensatt til en komposisjon som aner hav, kyst. Fargebruken er mere sparsom og gjennomtenkt. Strålene i ramma på oversiden synes jeg ikke skulle vært der da de i seg selv skaper en eksplosiv himmel som ødelegger litt for den på innsiden, som er rolig og flytende, de passer ikke helt sammen. Når man legger ut 365-400 bilder i året så tror jeg ikke man skal regne med og få innertier på alle, og litt kritikk må man regne med uten at tanker om å slutte skal dukke opp. Jeg baserer alle kommentarer på førsteinntrykket jeg får og det gjorde jeg også på ditt forrige som jeg så var et digitalt maleri da de skiller seg lett ut og er gjenkjennelige. På denne har du gjort en bra jobb, flott.
Arild T.
Roar, ikke ta kritikk så alvorlig og personlig! Du er kanskje den her på Foto.no som legger ut flest bilder og som får veldig få negative kritikker tilbake. Kritikker som er saklige og grunngitte skal man derimot legge seg på minnet, kommentere dem, men trenger nødvendigvis ikke være enig.
Foto.no er et lite bildeforum etter aktiviteten å dømme, så vi trenger all slags typer foto her inne: abstrakte, portretter, landskapsbilder, gatefoto, gatekunst, kunstfoto og bilder som er personlig relatert til fotografens interesser. Et bilde bestående av en en utrøkt sneip på svart asfalt tiltaler meg ikke så mye personlig, men jeg tar det for hva det er og har respekt for de som legger ut slike foto. Vi trenger fotografer her på Foto.no som representerer ulike sjangrer, og ikke minst du Roar! Stå på Roar, legg ut bilder som før og stå i de få, spede kritikkene som kommer. Stå for din stil, for det er mange her inne som setter umåtelig pris på din tilstedeværelse på forumet og dine bilder!

Hilsen Arild
Roar K.
Jeg har ikke problem med negative kritikker for det får jeg for lite av.
Men de skal være av faglig art og med riktig intensjon da jeg stort sett gir opplysninger om bildet slik at man ikke skal kritirese på feil grunnlag og intensjon.
Problemet er at folk ikke gidder å lese nøkkelord og at selv om man svarer ja på om bildet er manipulert så kommer det ikke på på ferdig opplastet, Men sistnevnte er jo en svakhet på siden.
Kan vel kanskje også nevne at jeg er veldig var for negative ting som kommer da jeg har vært en del utsatt for mobbing både som barn og på andre sider hvilket også er en grunn til at jeg holder meg langt unna sosiale medier.

Roar.
Avsluttet .
Jeg skal være såpass voksen Roar at jeg så at det ble en dårlig beskrivelse eller kritikk av bildet ditt, det forrige, beklager den. Digitale malerier eller mange andre type bilder har jeg egentlig ingen forutsetninger for og kommentere i det hele tatt, da jeg rett og slett ikke har greie på det. Så jeg skal ta den på min kappe og håper ikke at du falt helt i sammen grunnet det.
jon b.
Bildet er kult Roar. Og husk at alle store kunstnere fikk "pepper" i sin egen samtid. Ha en fin kveld.
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu