Håp
Fotografert ved Sør-Mesna, Ringsaker, Hedmark.
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark IV
  • EF16-35mm f/4L IS USM
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger41
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond T.
Spennende forgrunn med fantastisk lys i bakgrunnen som gir litt religiøse assosiasjoner.
Per L.
Nydelig vinterstemning med flott lys- og skyggespill som gir myke former i snøen. Upåklagelig eksponering og tiltalende farger! Mvh Per
susanne j.
Smukt og stemningsfuldt motiv det her Mvh Sus
Svein-Erik H.
Veldig fint. Er det Tsar bomben som er brukt, kommer trykk bølgen snart?
Kule stråler gjennom skogen. Jeg synes nesten den snø bumpen er litt forstyrrende. Litt skjev horisont.
Hva om du kuttet rett over snøhaugen, jeg vet det gløder fint i snøen men. Jeg likte så godt det gjennomtrengende lyset.
Gunnar L.
Stilig komponert med "humpen" i forgrunnen, og den sprakende sola bak. Fantastisk øyeblikk du har fanget her....
Med vennlig hilsen
Ragnar B.
Tusen hjertelig takk for hyggelige, fine og konstruktive kommentarer. Det varmer. Svein-Erik: Ja, jeg er enig i at en god løsning kunne være å kutte over steinen. Hadde teleobjektivet vært med, hadde jeg nok forsøkt å få solstrålene til å fylle mer av bildeflaten. Samtidig gikk en del av oppmerksomheten min til forgrunnen også. Noe av det jeg tenker på av og til er hvor finnes de gode motivene?! Etter mye reising har det blitt mer og mer klart at motivene er der du er. De gode motivene og fine øyeblikkene finnes over alt. Trikset handler om å være tilstede, komme seg ut, se og føle lyset. Det blir ingen bilder når jeg sitter på jobb og gnukker. Målet er heller ikke alltid et bilde, men prosessen og opplevelsen rundt det. Det beste fotoutstyret jeg har kjøpt i år har har faktisk vært et par truger som har fått meg til steder jeg ellers ikke hadde kommet til eller fotografert. Ble mye utenomprat dette her. Uansett, takk for fine tilbakemeldinger. Ha en riktig fin kveld!
Svein-Erik H.
Jeg har truger, men hvor la jeg de? Skulle gjerne vært litt flinkere til å komme meg ut.
Blir inspirert av slike bilder som dette. Steinen i forgrunn skaper fine linjer og ikke minst dybde. Så derfor sa jeg "synes nesten" og må ikke forveksles med burde. Jeg blir veldig dratt mot det flotte lyset, så steinen og solstrålene slåss litt om oppmerksomheten min.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu