Skisser fra en veranda
Et tilfeldig knips transformert til abstrakt form.
Alltid se muligheter
for unngå å stivne
i egen fortreffelighet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-03-25 11:24:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2019-03-25 11:26:24
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1102927} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jan Morten A.
Hei Brødsjø. Originalen er pennende og uttrykksfullt. Et bilde som, i stort format, virkelig kunne gjort seg på veggen i et moderne hjem. Du viser en musikalitet i komposisjonen. Det «tipper» ikke over i noen retning. Versjon 2 er også bra, men originalen er, etter min mening, den absolutte beste.
Du viser at du fortsatt er leken og eksperimentell. Inspirerende.
Roar B.
Hyggelig å få en slik oppmuntrende tilbakemelding, Jan Morten. Liker dette du nevner om eksperimentell lekenhet. Har vel alltid hatt trang til å søke nye veier, nye løsninger, selve drivkrafta i det å opprettholde motivasjon og ny, nødvendig skaperglede.
Men kunstnerisk sett kanskje også en felle? Det å ikke gå i dybden, rendyrke sin egen stil innafor en bestemt sjanger, slik du gjør det på en så fortreffelig måte. Men tenker også; noen stor kunstner, det blir jeg aldri. Og livet er kort, la oss heller prøve ut de mulighetene vi har, innafor en relarivt begrensa tidsramme,. Så for vi heller telle opp, til slutt :)
Jostein S.
Hei
Et spennende uttrykk det der
Originalen er klart det beste bildet mener jeg
Jeg kunne ha tenkt meg at den skrå kanten oppe til venstre var borte.
Men kanskje bør den være der, for spenningens skyld!
Kjell H.
Du strever og du finner. Prisverdig er det! Originalen for min del :-)
Roar B.
Ser den, Jostein. Tror det var noe med harmonien, gjentagelse i bunnen som gjorde at jeg beholdt den streken. Men ingen "fasit"- så takk for innspill.!
Roar B.
Ja, å skynde seg sakte, var også fastlegens råd bak en noe bekymra mine.. :)
Takk for at du verdsetter dissa sprella, Kjell !
Jon S.
Hjertebank og sjelefred, kaos og ro, på en gang. Blir litt nysgjerrig på dine egne tanker dersom du hadde sett dette for første gang. Får nøye meg med din omvisning her på B.K. Original. Mvh Jon
Roar B.
En viss sammenheng er det nok i prosessen som styrer tanke og handling, vil jeg da håpe.
Bruker ofte å ta de fram igjen etter en tid. Gir de
ny energi kjenner jeg at uttrykkene forrsatt lever og pulserer, er sannferdige og ekte, mot meg. Og kanskje andre ?
Takk for at du igjen stakk innom, Jon S.!
Avsluttet .
Disse bildene (og selvsagt fotografen, også) fortjener at man bruker litt tid på å betrakte dem og la dem synke inn. la dem få litt tid til å påvirke tanker, følelser og assosiasjonsevne. Alle bærer preg av betydelig kreativitet, ikke minst versjon 3.

Versjon 1 preges av friske farger som i sine motsetninger skaper betydelig spenning. Her opplever jeg også en illusjon av kraftig dynamikk, ikke minst som følge av sjatteringene av rød / orange. Man fornemmer at her er noe underliggende som utvikler seg fra lyst til mørkere, som en ild som sirkulerer og er i ferd med å eksplodere. Det leder tanken hen mot enkelte av Wasili Kandinskys arbeider. Grønt og blått danner spennende kontrast.

Versjon 2 spiller på andre strenger. Her føler jeg at dynamikken mer leder tanken hen mot vår og grønt i utvikling.

Det har vært reist spørsmål om den sorte streken i øverste venstre hjørne. Jeg synes den passer inn her og bidrar til balanse i bildet.

Dette er totalt sett meget kreativt, inspirerende og tiltalende sett med mine øyne.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
'Dette er totalt sett meget kreativt, inspirerende og tiltalende sett med mine øyne' skrev du, Kjell Øyvind, avslutningsvis. Og jeg ønsker å bruke de samme ordene tilbake, om hvordan jeg selv opplever å få en tilbakemelding som dette.
Igjen må jeg berømme ditt engasjement, tidsbruken du legger ned i detaljerte tolkninger og ressonement, til stor glede for oss alle.
Så igjen, hjertelig takk for all inspirasjon og positivitet du sprøyter inn i et forum som periodevis sårt trenger din livgivende førstehjelp!
Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu