"Our House is on Fire"
Hvis noen fortsatt preges av uvitenhet om denne jenta, ja, da kan en jo alltids starte reisen her...

http://www.facebook.com/watch/?v=1251143518358503

http://www.youtube.com/watch?v=EAmmUIEsN9A
Er klar over grensegangen mellom foto og annet kunstnerisk uttrykk. Men velger fortsatt å følge magefølelsen og intuisjonen, derfor nok et bilde av denne art.
Original foto: The Guardian
Bildet inngår i albumet Smørerier -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-03-28 18:46:32
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUtgangspunktet, foto fra The Gardien.
    Videreført gjennom tegnestudie ved bruk av kull og forsiktig fargebruk.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger168
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103040} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jon S.
Ser at du har trukket ifra og lagt til det som passer deg. Er ikke det hva et personlig uttrykk handler om, da? Det bedende uttrykket har fått en større plass iform av lys, grovere trekk med en nærmest sakral stemning. Føler også en sterkere fortvilelse med en aning optimistisk håp fra din hånd. Selve kjernen i hennes sak lar jeg ligge, men må si at jeg håper hun får Nobels fredpris. Bra du følger magafølelsen din, Roar. Mvh. Jon
Roar B.
Du er inne på noe der, Jon. Hvordan vi kan forme, forandre uttrykket til noe annet enn det som kanskje var fotografens tanke, til 'egne verk basert på følelser og intuisjon.
Denne er jeg fornøyd med, kanskje nettop fordi beundringen for denne tøffe og svært så reflekterte jenta har gått fra stor til sterkt stigende.
Takk igjen for gode ord !
SveinM M.
Så jo hvem dette var, ja! Dagsaktuelt, og fint utført! God på portretter, du! :)
Jostein S.
Hei
Nærmest bedende i uttrykket, og bildeteksten forsterker jo det hele
Et av de viktigste spørsmål som her tas opp
Hva skal en si om denne debatten, det har jeg tenkt mye på
Det som er viktig er at alle må biddra i denne sammenhengen. Og da mener jeg at internasjonale forpliktende avtaler må gjelde.
Klimaforliket (Kyotoavtalen) er bra i så måte, men hva hjelper det når ikke alle vil være med, (Kina,Brasil, USA,India, for å nevne noen)
Kloden blir ikke berget, om bare noen land gjør sin innsats.
Har hørt lite om sur nedbør, og hull i osonlaget i det siste!
Bra at noen også fotografisk biddrar i viktig tema
Roar B.
Fint å høre at du liker bildet og portrettlikheten, Svein! Takk til deg også, Jostein, for dine tanker rundt et tema med store, store ufordringer.
Geir B.
Hei Roar,

Jeg synes du fikk en artig vri her ut i fra originalen.
Ungdomsprotesten mot klimagass-utslipp og klimanedringer er et interessant fenomen. For at noe skal bli gjort må velgerne sørge for at de politikerne som ikke bryr seg ikke blir gjenvalgt. Gjenvalg er omtrent det eneste politikere forstår, så her har folket en reell makt, i hvert fall i vår demokratiske del av verden.
Plakaten til FrP der Greta blir satt i bås med Hitler-Jugend var en stygg sak som burde få rettslig etterspill.
Det er også interessant å merke seg at Greta er i slekt med Svante Arrhenius som var en pioner innenfor forskning på CO2 og drivhuseffekt.

http://en.wikipedia.org/wiki/Svante_Arrhenius

MVH

Geir
Roar B.
Takk for en flott redegjørelse, Geir. Kloke ord som jeg verdsetter og støtter fullt ut.
Denne bevegelsen er unik, allerede blitt en massiv kraft og sprer seg som en farsott blant dagens unge, morgendagens stemmer. Ikke rart politikerne må ta dette alvorlig. Hvis ikke, da er det virkelig på høy tid med nye koster, som jeg også tror kan bli en del av konsekvensene.

Ja, fått med meg denne fb-missæren, et grumsete bunnivå som vel savner sidestykke i moderne tid. At det også kommer fra den 'leiren' er heller ingen overraskelse.

Av ren nyskjerrighet har jeg gravd litt i slekta hennes, og oppdaget resurssterke familimedlemmer i flere ledd. Ikke rart den jenta har gode gener og heldigvis bruker de på en svært så overbevisende måte.

Joda, jeg heier på Greta og alle de tusner som støtter henne i kampen for et felles overordna mål: At også fremtidens befolkning skal kunne bo og leve på denne fantastiske planeten som fortsatt kalles for Jorden.



Lars-Anders M.
Ung kvinne i fin stil. Ja hun er modig
Roar B.
Ja, det er slikt initiativ vi behøver i en verden i ubalanse.
Takk, Lars-Anders!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu