Under og i
Bildet inngår i albumet Portretter -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D500
  • Nikon Nikon 16-80mm VR f/2.8~4 DX AF-S E N ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1103921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Morten T.
Synes dette ble et bra portrett! Blikket som delvis er dekket av skygge - bildet er klart, men samtidig uklart pga skyggene i bildet - det skaper en spenning/mystikk. Mvh Morten T
Espen J.
Sier meg veldig enig i Morten sin kommentar men ønsker å tilføye at jeg synes skyggene i ansiktet treffer virkelig godt her. De er med og fremhever skinnbenene utrolig godt. Personlig kunne jeg ønske noe oppjustering av de mørke partiene rundt øynene, men igjen så er det også med på å skape den mystikken i bildet. Jeg har også ville gjort en ørlite kutt i toppen for å komme litt tettere på, Ellers synes jeg dette er et Flott portrett.

Mvh Espen.
Kristin B.
Takker for innspill og gode tips. Har allerede løftet opp litt i øynene, og falt litt for at de er så mørke. Hun har jo et utrolig flott ansikt, som etter min mening tåler nærmest alt av lys.
SveinM M.
Et godt og upolert portrett med harde "kontraster"! Liker! :)
Kristin B.
Takk :)
Roar B.
Har et forslag om å fjerne konstruksjonen til venstre, kanskje også klone vekk ledningen. Hva syns du om det ?
Kristin B.
Takk for innspill, Roar. Jegmener at det lyse området henter opp og gjentar det lyse i hennes ansikt, og flatene der. Det bryter med de ellers små, hektiske elementene i bildet, som også gjentas.
I et reklamebilde hvor hennes ansikt er sentralt, ville jeg nok fjernet dette, slik du foreslår, for da skal budskapet frem uten forstyrrelser, og oppfattes raskt.

(Jeg har "klassisk" kunstskolering, og vil at det skal være noe over alt i bildene, og at blikket skal føres rundt. Her syntes jeg den ledningen kommer ned og repeterer buen i håret, i trappen, og i fjeset, og på en måte roper at vi skal se på det nydelig fjeset hennes.

I riktig gamle dager malte man inn en stygg gammel kjerring for å understreke den unge kvinnens skjønnhet, her fikk de mindre pene elementene rundt gjøre den samme nytten) :)
Geir F.
Et "knallflott" portrett av en flott modell. Et utrolig flott blikk du har foreviget. Herlig bruk av lys og skygger som en finner igjen i modellens ansikt, i bakgrunnen og på stolpen til venstre. Meget god komposisjon. "Passe" skarphet i modellens ansikt. Dette var virkelig bra! Absolutt i s/h.
Geir
Kristin B.
Tusen takk, Geir, og jeg er sikker på at modellen blir kjempeglad for dette! :)
Pål M. S.
Likte dette. Flott plassering av modellen og synes det omkringliggende tilfører bildet det lille ekstra.
Veldig flott s/hv, Rett og slett inspirerende.
pan a.
Veldig bra
jon b.
Spesielt portrett løst på en utmerket måte. Spennende komponert, bra lys og skygger.
Fint uttrykk på modellen hvor blikket er med på å skape en viss dynamikk i bildet, Bra.
Jon
Erlend S.
Her er det kontraster, men det er kontraster du har kontroll på. Kontrast vakker dame/ brutal arkitekut, og lys/skygge, der lyset er så hardt at det nesten er ubrukelig med mindre man er veldig nøye på hvordan det faller. Du er nøye. Det funker :)
Erlend S.
Her er det kontraster, men det er kontraster du har kontroll på. Kontrast vakker dame/ brutal arkitektur, og lys/skygge, der lyset er så hardt at det nesten er ubrukelig med mindre man er veldig nøye på hvordan det faller. Du er nøye. Det funker :)
Kristin B.
Tusen takk for positive tilbakemeldinger! :)
Vegard S.
Pent bilde.
Kristin B.
Takk, Vegar :)
Marius Foss H.
Nydelig portrett. Liker kontrastene mellom de ru stenene i bakgrunnen og den myke huden hennes. Flotte skyggepartier.
Kristin B.
Takk for fin tilbakemelding, Marius :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu