Været skifter fort i Lofoten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1104725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jon S.
Dette var en fin Strand, Viggo. :-) Hard og myk gavepakke fra kalde kystNorge. Syntes bildet bærer preg av en perfeksjonisme hos deg. Rendyrking av håndtverket sv/hv foto. Lekkert. Mvh Jon
Keshav N.
Svart hvitt fotokunst , et praktfullt bilde.
mvh Keshav
Avsluttet .
Mener jeg så dette i går, men det spiller ingen rolle for det var like fint i dag. Flott fotografisk arbeid.
Fredrik N.
Jeg har sett dette før, men spiller ingen rolle.
Bildet er like flott i dag,
Mvh Fredrik
Avsluttet .
Her er et fint og spennende, nær sagt dramatisk, landskap gjengitt på en suveren måte. Jeg fornemmer at lavt kamerastandpunkt som har gitt den store stenen i forgrunnen en ypperlig rolle både som forgrunn og som et balanserende element i forhold til fjellet på høyre side. Linjene i stranden leder betrakterens blikk innover i bildet og skaper en fin illusjon av dybde. Behandlingen av lyset forsterker inntrykket av skiftende og barske værforhold. Det er fascinerende synes jeg, å se himmel og hav gå i ett i horisonten. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Med andre ord var været anderledes før og etter denne eksponeringen som funker aldeles utmerket i all sin grafiske framstilling.

Roar
jon b.
Deilig sort hvitt bilde . Vakkert og meget bra teknisk utført.
Jon
Roar B.
Ikke så ofte ( lenger) at jeg er innom motiver som dette. Men med en slik presentasjon da er det helt klart tommel opp. Føler dragningen mot punktet langt der fremme.
Viggo Strand K.
Takk for kommentarer dere. Det stemmer at jeg la ut dette bilde dagen før, men jeg oppdaget at sanda var for mørk så jeg slettet det og gjorde sanda lysere.

Selv om det er mørkt og kanskje på grensen til dystert så liker jeg det godt...mye på grunn av dybden, men også vannet som kjeler så fint med den deilige sanda/stranda....ustanselig.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu