Skyline
Coit Tower, som ligger i området Telegraph Hill, gir god utsikt mot Financial District og Transamerica Pyramid i San Francisco.
Utstyr
  • Canon Eos 5D IV
  • Sigma 24-105mm F4 DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger28
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1104815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Dette er et elegant og meget velkomponert bilde av et storslagent bylandskap. Jeg fornemmer gatestrukturer i forgrunnen som danner utmerkede perspektivlinjer innover mot høyhusene i bildets øvre del, det gir her en utmerket komposisjon. Farger, lys, skarphet / detaljer må spesielt berømmes. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Flott oversiktsbilde av Frisco. Kjekt å se igjen byen jeg besøkte mange ganger på 60 og 70 tallet da jeg jobbet på båter som gikk mellom europa og vestkysten. Er enig med Kjell Øyvind når det gjelder bildet.
mvh Keshav
Harald N.
Flott oversiktsbilde. Dette hadde egna set til puslespel.
Mvh Harald
Helge A.
Takk til begge. Folk bor visst ganske tett her da det er begrenset med plass da byen ligger på en halvøy, og man ønsker kanskje ikke å bruke for mye av grøntarealer til boligformål.
Roar B.
For jo se kontrasten mellom ny og gammel tid, bebyggelsen som nå reiser seg som en fugl Føniks mot himmelen. Etterhvert litt problemer med å beholde engasjementet. Bortsett fra Keshav's kommentar da, om gjentatte besøk på 60 og 70 tallet. Å, skulle så gjerne delt den opplevelsen, den gang...
SveinM M.
Kjekt å få se! :)
Kommer nok ikke nærmere slike steder enn litt "surfing" på Google Earth, jeg... ;)
Helge A.
En uke var litt i minste laget, da avstandene er så store. Men seks dager med leiebil, en dag med tråsykkel og en halv dag med kun beina gjorde at man fikk sett bittelitt likevel, og ikke minst flyet, Dreamliner, som er litt bedre enn disse 737-800 maskinene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu