• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2019-05-30 11:37:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2019-05-30 21:48:17
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1105592} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar K.
Jo, har så absolutt sansen for begge to.
Kunne tenkt meg begge, men spesielt V2 i noe større format. Men faren for at hvit ramme da slår litt ihjel selve bildet mot mørk bakgrunn er også tilstede.

Roar
Stein C.
Her synes jeg originalen ble meget bra.
Kjell H.
En grå fridag er fint til å gruble over bilder, eller hva du har bukt for å få fram disse? Farge og linjekomposisjoner med abstrakt uttrykk i, (?) Annen sammenheng mellom disse versjonene ser jeg ikke, uten at de er svært forskjellige innholdsmessig, og den store opplevelsen uteblir nok for å være helt konkret, men liker allikevel godt at du denne gangen ikke «linker» motivene til dikt, YouTube eller kjente kunstnernavn, og lar de stå på egne ben i den grad de klarer det :-)
Fredrik N.
Ja det er noe Kneppensk over V2 som kunne ha stått alene egentlig.
Originalen meget bra foto!
Fredrik
SveinM M.
Originalen helt i min gate, men det andre, hm..., nei fikk vel ikke helt tak i det, sånn med en gang.... :)
Roar B.
Mange takk alle sammen for kommentarer og refleksjoner ! To uavhengige uttrykk, det første tatt fra toget over Drammenselva, det andre fri fantasi over et gammelt arkivfoto av ukjent årgang.
Kjell, litt udelte meninger, har jeg erfart, om dette å innvolvere et bilde inn i en annen kunstnerisk setting. Siden musikk og poesi kanskje er den viktigste motivatoren for min fotointeresse kan jeg nok ikke utelukke at det kommer flere lignende rundt neste korsvei. Men glad for din ærlige kommentar.
Arild T.
Synes at originalen er et svært godt bilde med interessante elementer som danner en fin enhet.

Hilsen Arild
Roar B.
Takk Arild!
Originalen er nok det som mest minner om et 'normalt' bilde. De tre andre mer produkt av en overaktig fantasiverden. Noen ganger må jeg dit for å løse opp i gamle kjøremønstre..
Harald N.
Tre ulike, tre kreative uttrykk som eg stoppa opp ved og studera, Bra.
Mvh Harald
Jon S.
På V2 flørter du litt med kubisme, etter min mening. Ser mye fint her, ailiens, katt, også celler fra bikube. Hadde du dratt den helt ut (hvis det er lov å si) i mer retning kubisme og kombinert det med bikubeinndeling, hadde det vært optimalt for meg. Bikube - Kubisme - Kubikube - Bikubisme. Men for all del, så liker jeg det sære, smale utrykket ditt. Mvh Jon
Roar B.
Alt for kunden, Jon, skal se hva vi klarer, om litt :)
Roar B.
Sorry Jon S. Prøvde, men fikk ikke helt til 'Bikube - Kubisme - Kubikube - Bikubisme' forslaget ditt :) denne gang. Men en annen gang..da !
Jon S.
Null stress. Nå ser jeg en ugle og en djevelskikkelse også. Rekker i massevis. Den grådigheten altså. Skammer meg. ;-) :-) Takk for at du idet hele tatt vurderte det. Mvh Jon
Roar B.
Ingen grådighet, Jon. Sånne innspill, det liker jeg !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu