Trikk
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko digital 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Brennvidde54mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1,6s
  • FilmtypeISO 200, jpg
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger925
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110587} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (39)
Steinulf L.
Særdeles vellaget. Vanligvis ser vi delle teknikken på stillestående motiver,her har du fått det til fint på et motiv i bevegelse. Fint at trikken fremstår såpass skarpt og at reklamen kan leses.
Marit E.
Du og du, dette var et flott trikkebilde! Akkurat passe skarp/uskarp til at det blir spenning og fin bevegelse i bildet. For noen farger da!
Er litt usikker på den blå greia oppe i høyre hjørne. Muligens den har sin plass. Tenker litt høyt, blir ikke enig med meg sjøl.

Likte bilde ditt GODT!

Hilsen
Marit
Marianne M.
Heisann Caroline
Dette var fargene sine det ;-} Fin måte å få fram farger og bevegelse på. Enig med Steinulf i at det er bra at trikken fremstår såpass ''skarp''. det gjør mye for motivet. Den lille kurven oppe i høyre hjørne kunne jeg ha vært foruten,den bryter med linjene i bildet.....
Stiligt!
Og du.....takk for sist ;-} Det var veldig hyggelig å møte deg på utstillingen til Bjørn Halfdansen.
Take care.

Mvh Marianne
Odd Tore S.
Dette var stillig, ikke ofte jeg har sett en dynamisk trikk i enda mer dynamiske omgivelser.
Jeg slutter meg til godordene ovenfor, kreativt gjort av deg!
Odd Tore
leif b.
Et härlig bilde med flotte farger.
S. N.

Prøver å finne ut av om det er du eller omgivelsene som beveger seg
eller begge deler,
og konkluderer med at du sitter på en trikk/buss selv?

Likte dette,
Silje



Bjørn H.
Likte det her,eneste synes trikken tar litt vel mye vekt på høyre side.
Bjørn
Afzal H.
flott bilde.

Hvordan klarer du aa holde trikken saapass skarp naar alt det andre er saa uskarpt ? Er det en spesiell teknikk du har brukt?

mvh
afzal
Tone B.
Utrolig stilig! Knall presentasjon av motiv i bevegelse - fargerikt og flott!

Dette likte jeg en hel masse!

mvh Tone
Hans-Petter L.
Er det dette som er trikkfilming (ref KLM)?

Uansett et flott bilde, der heldekkreklamen på trikken passer bra til fargene i motivet.

mvh
hpl
Inger Lene H.
Veldig bra og annerledes bidle av vår kjære trikk! ;) Kult!

-il
Kristoffer L.
Kort og godt fabelaktig!

Stort bedre enn dette tror jeg ikke det kan gjøres.

Bilder som dette hører hjemme på veggen.

- Kristoffer
Knut L.
Bærre lækkert !
Enig med Kristoffer - dekorativt.

mvh
Knut
Rune N.
Du verden, så flott! Dette var rett og slett en glede å se! Gratulerer!

mvh
Rune
Kurt S.
Råstilig-:) Et fartsfyllt, fargerikt, spennende og dekorativt bilde.
Veldig bra jobba.
mvh Kurt
Stine J.
Slenger meg på alle gode ord ovenfor! Veldig bra. :-)
mvh Stine
Rune N.
Er innom og ser på bildet igjen, for dette likte jeg godt, og nå ser jeg at det på trikken står ''Blue'', og plutselig fikk bildet enda en slags dimensjon. Ble enda mer betatt.

mvh
Rune
Øyvind A.
Kjempestilig. Får nesten lyst på en tur til by'n for å kjøre trikk.
Ø.
Birna R.
mer fart og fres på denne utgaven her enn noen av de trauste sporveisutgavene jeg har møtt enn si reist med - til nå. men det er jo alltid ett håp om en bedring.
Jarle L.
Flott dette, minner litt om farger\linjer i SKRIK ;-)

Jarle
Sidsel A.
Slutter meg til rosen ovenfor. Liker spesielt godt fargetonene og de rene linjene som brytes bare av trikken. Lekkert rett og slett.
mvh Sidsel
Caroline M. S.
Tusen takk for mange hyggelige kommentarer. :-) Jeg ville blitt overrasket over at dere liker bildet om det ikke var for at jeg for en ukes tid siden la ut bildet på et annet nettsted. Egentlig var jeg ikke noe fornøyd med dette bildet selv og hadde tenkt å slette det. På det andre nettstedet er det nesten aldri noen som legger ut bilder med bevegelsesuskarphet, så jeg la ut dette bare for å lage litt diskusjon og som ''sympatiaksjon'' med en annen som hadde lagt ut et bilde med bevegelsesuskarphet. Til min store, store overraskelse ble folket riktig begeistret. Så jeg tenkte jeg fikk legge det ut her hvor folket er mer bortskjemt med gode bevegelsesuskarpe bilder - for å se om det er jeg eller de på det andre nettstedet som tar feil. :-)

Vel - jeg synes fremdeles ikke dette er noe bra bilde, men har kommet til at det kanskje er av en slik type som ser bra ut med første øyekast. Sterke/kraftige farger (i en årstid preget av mange ganske grå regnbilder) og at det skiller seg ut fra for eksempel mer vanlige panoreringer av skog og trær. Men jeg tror det er et bilde man blir veldig fort lei av - det har liksom ikke så mye innhold. He, he - jeg var jo lei av det allerede før jeg la det ut på det andre nettstedet.

Ja, takk for sist Marianne. Jeg tok bildet på Grûnerløkka om kvelden etter Bjørns utstilling på Jeløya (jeg tror han har noen bedre eksemplarer av motivet - det så i hvert fall slik ut på kameradisplayet hans *S*).

Fargene har blitt som de er delvis fordi bildet er tatt etter at det ble mørkt og delvis fordi jeg har flist opp fargene ganske kraftig med levels og saturation. Mesteparten av det røde er lys fra vinduene til Bagels & Juice (i Thorvald Meyers gate). Brukte følgefokus og prøvde egentlig å få trikken skarp/skarpere, men var for treg selv, holdt ikke kameraet støtt nok og hadde for lang lukkertid. Så Silje - nei, jeg sitter ikke på en annen trikk selv, men står på fortauet på andre siden av veien og forsøker å følge etter trikken med kameraet.

Marit - ja, den blå greien i høyre hjørne (topp) burde jeg ha fjernet. Sikkert den skarpe rosa streken også.
Erlend K.
Hei Caroline!

Spennende bilde du har her, og det var svært interessant å lese om hvordan du har tatt/utviklet dette bildet. Jeg er nok én som faller pladask for slike bilder, så der har du meg...

Du har svært mye spennende lys, og mange tiltalende former og mønster. Dette er jo riktig lekkert. Her er bare skryt fra min side!
Odd Eirik S.
Synes dette ble en utrolig stilig og effektfull abstraksjon.

For meg blir dette en visualisering av storbymiljøet der de aller fleste haster fremover og ikke har tid til å se på omgivelsene. Tar meg selv i å gjøre det samme. Man sanser at det er lys, trikker, biler og folk omkring, men detaljene er visket ut. Hvor man enn snur seg så eksponeres man for mer eller mindre effektfull reklame. Noe sitter igjen som du på en måte visualiserer ved å la reklamen på trikken være leselig.

Bruken av de kraftig mettede fargene letter opp hele stemingen i bildet. Det å haste avgårde hadde blitt så mye mer negativt ladet om bildet i tillegg hadde vært mørkt og tungt. Nå snus det til å være en mer positiv handling.
Man haster hjem til familie, møte med kjæresten, et møte med venner på kafeen, fotoklubben, treningen, en jobb man trives med, osv.

Så mye kontruktivt ble det jo ikke ut av dette, men håper du bærer over med det. Jeg må bare igjen si at dette var et svært spesielt, spennende og godt bilde.

mvh
OddES
Viktor J.
Hei!
Fartsfylt bilde med gode linjer og farver.
MVH Viktor
Tor Olaf S.
Kjempekult bilde. Er også enig med tidligere kommentar om at fargene minner om Skrik
niels-erik h.
Herligt billede !!!!

Ren LOMO -- og godt som sådan

se

www.lomography.com og bliv inspireret

hilsen

n-e
Caroline M. S.
Tusen takk for nye kommentare. :-)

Odd Erik: ''Så mye konstruktivt ble det jo ikke ut av dette...'', skriver du. Jeg synes kommentaren din er veldig konstruktiv og hvis andre har fått samme assosiasjoner som deg, så skjønner jeg bedre hvorfor bildet har fått mye ros. Det er jo hakket før jeg blir veldig fornøyd med det selv nå. ;-D

Niels-Erik: Dette LOMO-bilde? Da har jeg jo en haug med LOMO-bilder. Kanskje jeg bør opprette konto på lomography.com. :-)

Christer B.
Må først si det er flotte farger, driv og bevegelse i bildet! Flott fanget.
Av en eller annen grunn føles det som bevegelsen i rødfargen vil motsatt vei av trikken, greier ikke helt å bestemme meg om trikken er på vei ut eller inn i bildet, men dette er jo ikke negativt, tvert imot, jeg blir sittende og fundere. Sitter igjen med en litt ubestemmelig følelse, og hovedsaken med et bildet er å vekke en følelse synes nå jeg, og det har du klart med dette. Veldig bra. (Kveldens bilde snart?)
Tarjei Ekenes K.
pent bilde og flott stemning her

fargene gjør masse for bildet .

virkelig

:-D ! son tarjeiav !
Arild S.
Flott bilde.
Det er vel fargespillet og farten panoreringen skaper som - sammen med gjennkjennelseseffekten (det konkrete i det abstrakte) - gir meg en fin opplevelse.

Me like!
Inga Helene J.
STIIIIIIIIIIIIIIIIILIG!

Inga
Avsluttet .
Skikkelig stilig bilde du har laget/tatt. Knall ide og presentasjon.

MvhJRH
Helene E.
Overraskende å se hva som dukket opp da jeg fikk opp bildet. Hadde ikke ventet meg en trikk opp i dette fargespillet.
Stilig ble sagt her, absolutt enig. Knallbra.

Helene
Caroline M. S.
Tusen takk for nye kommentarer. :-)

Christer: Jeg synes det ser ut som trikken er på vei inn i bildet, men jeg v_e_t_ at den er på vei ut. :-)
Hege J.
Hei Caroline!

Har kikket igjennom noen av bildene dine og kan generelt si at jeg synes du er både kreativ og dyktig! Dette bildet er virkelig iøyenfallende og lekkert! Gleder meg til å følge med bildene dine i fortsettelsen... :)

Mvh Hege
Inger-Lise S.
Hei Caroline! Dette ble kjempestilig.Fine linjer, bølger og farger.
Du er kreativ,ja!

mvh Inger-Lise
Ketil K.
Du har jo absolutt gode fartsbilder Line! Dette skiller seg ut med sine effektfulle farger og presis bruk av det gyldne snitt, der trikken fyker ut? av bildet. Samtidig blir jeg sittende og lure på om det er den veien trikken egentlig kjører, synes jeg ser trikkeføreren og en vindusvisker. Fin bruk av panorering!
Terje H.
Du har mange fine bilder og dette er en av de jeg likte best. Jeg likte det både ved første og andre øyekast ;) Ser nesten ut som om det er malt over noen steder.

Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu