Best mot mørk bakgrunn!
I grunnen et svært kjedelig bilde. Her burde det vært noe annet spennende i motivet enn bare vann, gress, lyng og fjell.
men motivet fremstod slik, og været var fint....
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • XF16mmF1.4 R WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger52
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1110921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per Haavard L.
Fint høst bilde dette Arild.
Mikael T.
Det er en fin avbildning av et høstlandskap. Det var egentlig ikke så mye å kommentere her, helt til jeg la merke til bildeteksten din. Synes at den oppsummerer bildet på en fin måte. Du avslutter med å fraskrive deg ansvaret med å si at "motivet fremstod slik". Men er det ikke vår oppgave som fotografer å sørge for at et tilsynelatende kjedelig motiv kan resultere i et spennende og severdig bilde? Hva kunne vært gjort for å løfte det til et høyere nivå? Kanskje et tydelig element i forgrunnen som kunne gi bilde større dybde og interesse? Kanskje få med mer av speilingen slik at det blir en bevist del av komposisjonen?
Arild T.
Takk for kommentarer Per Haavard og Mikael:
Mikael: Takk for åpenhjertig kommentar og analyse! Setter pris på det!
En liten bemerkning: Det var ikke for å fraskrive meg ansvaret i gjeldene komposisjon, men et hint til de som kommenterer her på Foto.no. Det er som oftest bare positive kommentarer å få. Derfor antydet jeg mangler i komposisjonen, slik at folk kan komme med konstruktive kritikker, ros og ris.
Takk for ditt innspill der jeg er enig med hva du skriver om at jeg kunne prøvd å høyne komposisjonen. Noe som jeg ikke klarte å gjøre. Burde kanskje ikke lagt ut dette bildet?

Hilsen Arild
Mikael T.
Jeg er glad for at du ikke misforstod innlegget mitt. Det var absolutt positivt ment. Jeg ønsker bare å gi deg noe å tenke på neste gang du er utsatt for et slikt motiv. Tror meg, jeg har mange slike bilder selv. Der jeg i ettertid har fundert på hvilke grep som skulle vært gjort under opptak. Bildet burde absolutt vært lagt ut, ellers er det vanskelig å få tilbakemeldinger :)
Fredrik N.
Ikke så mye å si om dette egentlig.
Men det første som slo meg var stillheten og roen.
Slik var det da du knipset bildet. Og farger og detaljer er naturlige også. LIte dette godt jeg..
Mvh Fredrik
Hans Rich. A.
Jeg synes Fredrik beskriver det jeg også tenker. Gir ro for sjelen.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Vakkert, vemodig vakkert, tenker jeg, og kjedelig? Tja, det er vel i stor grad et spørsmål om smak og behag og forestillinger om hva man kan og bør forvente og kreve av et bilde. Det fremstår for meg som en bod dokumentasjon og skildring av et vakkert fjellandskap, og hos undertegnede er det i alle fall nok til å fremkalle både minner og gode / vemodige følelser. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Hva med noen cm kutt oppe for å senke blikket og øke dybden.
Scroll opp for å se om du synes bildet kan bli litt mer spennende da?

Roar
Arild T.
Takk til Per Haavard, Mikael, Fredrik, Hans Richard, Kjell Øyvind og Roar for kommentarer!

Roar: Det har kanskje noe for seg den beskjæringa i toppen som du skisserer, men hadde jeg visst at du kom tilbake og kommentert den nye versjonen, så hadde jeg lagt den ut. Så nøyer meg bare i denne omgang å kommentere endringsforslaget.

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Et bilde som inngir fred, ro, og harmoni
Stille vann med speilinger gjør seg godt
Arild T.
Takk til deg også, Jostein!

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu