Et nytt bilde i mine svart hvitt-eksperimenter.Her er det styrtende linjer, skjevheter og unaturlig himmel.....men som sagt eksperimenterer og legger bildet ut som det er. Prøver å firmidle en stemning.Kritikk, ris og ros mottas med takk.
Best mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet!
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • -
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/420s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger114
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1113419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Fredrik N.
Blir bar ros fra meg her.
Du har formidlet stemningen på en fin måte, synes jeg. Det er mørkt, men slik er det jo nå.
Kanskje andre har mer konstruktivt å formidle.
Fredrik
Harald N.
Gatefoto med liv og røre. Likar godt skyggane.
Mvh Harald
SveinM M.
Kunstnerisk tilnærming som er tiltalende, synes noe eg! Liker! :)
Hans Petter S.
Lys og skyggespill gjør mye i dette bildet! Mørk bakgrunn ja, da fremheves bildet på en helt annen måte. Fint å eksperimentere litt, liker resultat du kommer frem til. Jeg synes bygningene til venstre blir litt vel skjeve, det forstyrrer inntrykket mitt litt, men du skriver jo litt om det i kommentaren under bildet, så da er jo det et bevisst valg fra deg. Bildet faller uansett i god smak hos meg! Et godt gatefoto dette!
Jon S.
Komposisjonen her er virkelig bra, suget og skyggene er en essens som skaper stemning. Liker også de frekt skråstilte bygningene som motvekt. Har derimot litt problemer med penselsstrøk-effekten. Tror bildet kunne vært bedre uten. Smaksak selvfølgelig, og legger jeg den biten tilside, så er det et veldig bra gatefoto med kledelig sv/hv. Mvh Jon
Avsluttet .
Liker komposisjon, motiv og utsnittet du har valgt. Den motgående personen, lys og skygger var fint. For meg så ville bildet stått bedre uten effekten, men dette blir en smakssak.
Bjørn Ø.
Jeg liker bildet!
Fin komposisjon, der mannen som kommer imot bidrar fint til dynamikken. Veien og skyggene gir god dybde.
Når det gjelder skjevheten med himmelen og husene, så vet jeg ikke helt.
Fint mørkt gatebilde.
Jostein S.
Hei
Et bilde med nærmest ikonisk virkning du har fått frem her
Disse vandrerne, med skyggeffekten gjør bildet meget seerverdig
Keshav N.
Godt gatebilde ved pluss for skyggene/
mvh Keshav
Roar K.
De diagonale skyggene skaper god spenning.
Vet ikke om det hadde vært mulig å rette opp bygningene ute til venstre litt ved å dra i øvre venstre hjørnet med verktøyet som heter fordrei?

Roar
Arild T.
Takk for kommentarer og innspill. Setter stor pris på det! Jeg velger å ha byggene skjeve på siden; er på en måte en motvekt.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Dette var stilig, flott med lys og skyggespill! Får litt behov for å holde meg fast, de hellende blokkene på venstre side virker litt utrygt. Muligens er det såvidt man ikke faller ned på høyre side også. Kan tolkes som et bilde på hvordan man kan ha det når man sliter med tilværelsen. Mannen som kommer gående imot oss ser direkte på oss. Penselstrøkene passer bra syns jeg, i og med at bildet formidler mer enn bare det man ser. Føler behov for å dreie hele bildet ørlite mot høyre, for å finne balansen, men du har nok prøvd ut hvor det skal være.
Arild T.
Takk for kommentar og analyse, Evelyn!

Hilsen Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu