Gibson Les Paul
Gitarenes Rolls Royce. Litt historikk om min musikalske karriere: Jeg,Lasse og Jan-Harald Pedersen dannet i 1978 popgruppa " Black Circle " som senere ble Zenith,Cruise og i dag det Norges kjente party bandet Top Coat. Top Coat har kompet artister som Espen Lind,Wenche Myhre,Jørn Hoel,Smokie,Kurt Nilsen og Ottar Big Hand Johansen.Jeg var å opptrådte på sologitar med Pop gruppa " Black Circle på 30 årsjubileums konsert på Tour de Andørja med helsides Harstad Tidende oppslag av konserten.
Utstyr
  • Nikon D5100
  • 18-55mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde48.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker0.5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger43
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1113980} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Olav Bjarte K.
Godlåt både fra bilde og instrument. Interessant undertekst.
vh, - bj.
Hans Rich. A.
Fint foto av en flott gitar.
Skulle bare ønske jeg selv kunne ha traktert gitar. Begynte i sin tid på gitarkurs i Oslo, men dessverre måtte jeg avslutte på grunn av tiden ikke ble forenelig med jobben. Får nøye meg med at min ene sønn kan.
Mvh Hans Richard
Emil C.
Til Hans Rich.Andersen: Jeg har vært gitar lærer fro privat elev. Å lære å spille gitar er litt som å begynne å sykle. Det går en tid før en er oppe i balanse på sykkelen og trøene går rundt i fart. Men klarer en først å bryte barrieren og komme seg i gang med noen gode gitar grep er man straks godt i gang. Kjøp deg en gitar med ikke for tjukk hals og rist løs grep hånden når det knyter seg i leddet
Are-Martin S.
Enig i at Les Paul er gitarens Rolls Royce, men kanskje ikke denne utgaven. Dette er vel en Junior eller Special? Rollsen er vel en Custom Black Beauty? Jeg synes gitarer er vanskelige å fotografere. Som modeller er de vakre, har nydelige former, er poseringsvillige som få, men likevel synes jeg det er vanskelig å få et godt gitarbilde som virkelig viser hvor vakre de er. Ditt bilde er "helt greit," jeg ville nok tørket av litt støv først.
Emil C.
Denne Gibson Les Paulen er bare en studio utgave.. Gibson Les Paul Standard er nok for en større pengebok enn det jeg kan bruke.Joda slike gitarer er vanskelig å fotografere,spesielt da det gjelder å ha rett lys på instrumentet før det foreviges. Her er Les Paulen tatt mellom dagslys og skjømming i et førjuls mettet november lys i Tromsø
Emil C.
Enig at Gibson Les Paul black Beaty er gitarenes Rolls Royce. Min mye billigere Les Paul Studio er uten de listene som er rundt gitar kroppen som jo er dyre å framstille på Gibson fabrikken samt annet dill som bare koster,like vel har gitaren Burstbucker Pro pickuper som bare er på mye dyrere Gibson modeller.
Gitaren har vistbnok Weihgt relifes også
Are-Martin S.
Det er ingenting i veien med lyden på rimelige Les Paul. Og mange kjente artister står på scenen med (i utgangspunktet) rimelige modeller med bare en pickup. Keith Richards for eksempel. Det låter kuler og krutt.
Emil C.
Enig.Den Gibson Les Paulen jeg eier er det mye gitar i for pengene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu