Kommentarer, eller ei; no problems. Husk, alltid et lys i andre enden av tunnelen..
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger197
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1114292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Jeg liker det, fint utsnitt og etterbehandling. En kort kommentar men.
Harald N.
"Han brente sitt lys i begge endar av tunellen."
Er det lys er det håp.
Harald
Roar F.
Jeg synes bakken med sviller og pukk har et flatt og uspennende preg, kanskje i tråd med kameramontert blitz. Tunnelltaket er heller ikke videre spennende. Fotomessig ikke særlig bra, budskapsmessig så vidt bestått. Du er bedre enn dette! :-)
Roar K.
Blir vel ikke så mye annet å si om dette enn at skinnegangen drar blikket innover i bildet mot lyset i enden av tunellen.

Roar
Roar B.
Christer: Kort, konsist, rett på sak, ingen fare for misforståelser.

Harald: Ja, lyset er alltid en viktig rettesnor, gjerne også forbundet med håpet i seg - bare en ikke oppholder seg for lenge i skinnegangen..:)

Roar F.: Flott at du skriver uten annen tanke enn å fokusere på selve bildet. For "nær" kontakt har ofte en lei tendens til å farge innleggene, har jeg sett, bli ukritiske nettopp for ikke ødelegge et nøye opparbeidet vennskap.
Savner kanskje en mer utfyllende kommentar om selve innholdet, hvordan motivet ved å distansere seg fra det rent naturalistiske forhåpentligvis åpner nye muligheter for andre innfallsvinkler, og tanker..

Roar K. : Rent bokstavelig har du selvsagt rett i ditt resonnement; en skinnegang som drar blikket innover mot lyset. Men så stopper tydeligvis betraktningen, lukkes rundt subjektet og blir kun "form" mer enn åpning for nye refleksjoner.
Helt greit, hvordan vi på ulikt vis tilnærmer oss bilder. Viser mangfoldet, men også forskjellene..
Pål M. S.
Det fine med tunneler, er at tår du i det er lys i begge ender. Det dårlige er at de kan være veldig lange, og særlig om du står i midten. Og så blir det valgets kval, hvilket lys skal du gå mot....det er jo ikke likt i begge ender....

Sorry for snål kommentar, men det var nå det jeg tenkte og hadde på hjertet når jeg så bildet og leste teksten.
Avsluttet .
Opplever bildet litt for todelt, mon tro om et kutt i bånn ville hjelpe?
Roar F.
Ok, jeg tenkte dette var et køddebilde nettopp for å se hvor mange som sier "oh og ah" og anerkjenner dets tvilsomme kunstneriske kvaliteter, om jeg skal være ærlig.

Selv om du sier at det er mer gjennomtenkt enn som så, står jeg egentlig ved mitt første inntrykk.

Og ja, jeg kommenterer bildet, og vet at du ikke ser det som et angrep. Både du og jeg foretrekker den ærligheten.

Jeg er ikke her inne for å sanke venner, enn si bygge allianser, selv om det selvsagt er enkelte jeg respekterer mer enn andre. Det er ikke særlig mange her inne jeg ville kommentert som jeg gjorde her, kan du si.

Det med å fjerne seg fra en virkelighetsnær gjengivelse er noe jeg kan relatere meg til. Kanskje føles dette bildet ikke tilstrekkelig sådan distansert, rett og slett.
Lars-Anders M.
Tunnelen er spennende. Bra med lyset i andre enden
Roar B.
Fin usminka kommentar, Pål, liker sånt.
Evelyn; prøvde ulike kutt, men endte altså med to jevnbyrdige plan i ulik fremtoning i forsøk å forsterke handlingen, fortellingen i noe som for meg primært ikke kun handler om en jernbanetunnel.
Roar F. :Ikke noe kødd her i gården nei, kun seriøst alvor : )
Deler igjen mye av dine tanker, dessuten fint å høre en som forfekter ærlige kommentarer -og svar, og det med stor takhøyde begge veier. En revitalisering trengs for at forumet ikke lengrr råtner på rot og blir kun koseklubben for de få.
Enig, Lars-Anders, tunneler kan være så mangt,
Ikke bare en 'åpning i begge ender'..
jon b.
Et bilde med (for meg) høy symbolverdi. Godt gjennomført på alle måter.
Mvh.
Jon
Roar B.
Fint å høre, Jon! Bildet var egentlig en "spontan kommentar" til en et helt annet bilde og fotograf, som nettopp handlet om temaet, 'kommentarer'.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu