HD

Solskinnsdag
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1114531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Liker dette Ingvald. Analysene holder jeg for meg selv. Flott.
Avsluttet .
Dette var spennende, ytterst kreativt komponert, imponerende. Her får betrakteren anledning til å undres og la fantasien løpe. Bra, inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
Ah, Ingvald, du skal vite du har vært savnet her inne:-) Dine kreative, innimellom abstrakte verk, slik som her, har med sitt fravær, tynnet ut mangfoldet.
Det fine med dine bilder, er at en må bruke tid på dem, og da lander en ned på noen tanker, som nødvendigvis kanskje ikke alltid er de samme som dine. Men det gjør vel ikke noe.
Synes det er noe av det fine med bilder, en kan lage sin egen historie.
Avsluttet .
Her får betrakteren noe å bryne seg på! Spennende!
Roar B.
Tror ikke vi alltid skal leite etter klare svar i Ingvald' s bilder. Mer kjenne på energien uttrykkene gir, de små hintene som sender hver av oss ut på oppdagelsesferd, med ulike retninger, ulike spor. Selve cluet i en god kunstopplevelse.
Flott å ha deg 'back in business'.
Øyvind B.
Lys og ledig comeback . At jeg ikke forstår er forståelig men føles ikke som bortkastet tid å prøve og forstå...hvis du forstår?
Hyggelig gjensyn Ingvald!
Mvh Øyvind
Elisabeth B.
Likte dette.
En flott og utsiktsrik topp
Harald N.
Tøft.
Mvh Harald
Knut N.
Det har jo bestandig vært forskjell på å spille i 7 divisjon og i Eliteserien, jeg befinner meg fortsatt på benken i 7de..for ikke ser jeg sola og ikke forstår jeg noe av "kritikken" du får. Men ønsker dere alle god Jul ;o)
Keshav N.
Slutter meg til godordene fra de andre her. Fint at du er tilbake Ingvald.
mvh Keshav
Ingvald Bright N.
Takk! Kjekt å høre fra deg ingen : ingvald
Ingvald Bright N.
Tusen takk. Det er fint å ikke være helt glemt. Jeg har fremdeles problemer med å skrive, men jeg vil øve meg . Det tar tid , men jeg håper dere vil bære med mitt språk. Ingvald
Atle R.
Dette kunne jeg glatt hengt på veggen. Supert bilde Ingvald.
Ingvald Bright N.
Hei Atle ) : Godt nytt år. Ja, hva skal vi ta bilder av i år ? Etter slaget som rammet meg , "våknet" bilde forståelsen på ny. Om det blir bedre eller verre, er vanskelig å si. Jeg husker deg som et frisk pust . Ingvald
Fredrik N.
Tøft dette.
Meget bra!
Mvh Fredrik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu