The ghost of us
Vi leker med lukkertid og lys-setting...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-10-25 13:20:23
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker8s
  • Nei
  • AnnetCurves og just farger
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_111487} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
John-Tore G.

Hei du.
Dette var spennende. Pittelitt mørkt kanskje men det blir bedre når det blir mørkere ute:-) Synes dette var ett tøft uttrykk.
mvh John-Tore
Anniken S.

En liten lek med kamera. Vi satt oppe i 4 sekunder før vi kastet oss ned på gulvet. Syntes det ble en ganske morsom effekt ut av det hele. Litt snodige tegninger i ansiktet etter treverket i bakgrunnen, men det har sin effekt det også. Undres litt på om det kanskje hadde tålt litt mer kontraster, men da mistet jeg litt av den gjennomsiktlige effekten.
Stine J.

Stilig effekt du har fått til! Syns også det ble litt mørkt, men samtidig tror jeg du hadde mistet litt av den spøkelsesaktige effekten din hvis det var lysere. Veldig bra! :-)
mvh Stine
Avsluttet .

Fin effekt du har fått til under opptak. Jeg synes faktisk mørkheten i versjon 1 kler motivet, og liker den bedre enn versjon 2 som jeg synes blir litt for direkte. Abstraktheten i uttrykket (versjon 1) fenger meg. Så nesten litt spøkelsesaktig ut mtp. blikk og tung/mørk øyensminke.
Odd Tore S.

Hei!
Driver du med fotoeksperimenter i badstua?
Dette så halvskummelt ut, sånn passe ville øyne og kulehull som viste seg å være kvist. Kreativt!
Lurer på om det kunne bli enda mer spøkefylt med litt uvøren bruk av Contrast og mishandling med usm? Ser ut til å ligge litt av hvert i dette grunnlaget.
Odd Tore
Sidsel A.

Må også si at jeg liker #1 best. Fin effekt som passer til uttrykket i bildet.
mvh Sidsel
André M.

Spennende saker. Definitivt v1 for meg. Morsomt å se at noen fortsatt gjør spesialeffektene på ''gammelmåten''. Tror jeg ville likt å se v1 med NOE mer kontrast, men med den fargemetningen du har. Liker det jeg ser, for øvrig :-)
Anniken S.

Joda, her skal det læres så da er det bare å bruke gamlemetoden og eksperimentere med kameraets muligheter. Jeg kan love at de to stive maskene over ikke så like stive ut når de hadde kastet seg på gulvet. Det var mer eller mindre latterkramper hele veien. Det var liksom om å gjøre å forsvinne fra bilderuten likt og det var viktig å gjøre det så fort som mulig for at bildet ikke skulle få noen ekstra effekter. Koselig at dere liker effektene. OTS det er ikke i badstuen, men i et innfelt rom i veggen.
Inger-Lise S.

Spennende bilde! Du har fått fram en fin effekt. Stilig med de gjennomsiktige modellene.
Jeg har selv lekt med lukkertid,blender og brennvidde slik og fått fram ''spøkelser''. (Lukkertid 20, brennvidde 30mm og blender 22.) Artig. I mitt tilfelle kom modellen gående veldig sakte, med innlagte stopp. Det ga et bilde med gjennomsiktig modell i ulike størrelser.
Fint å leke seg litt:)

mvh Inger-Lise
Odd Eirik S.

Kreativt og lærerikt dette. Er jo som du sier noe spøkelsesaktig over dette. Stemningen passer best i v1. Der er jo øyenene mer intens enn i v2 synes jeg. Fikk også et litt skumlere drag over seg enn det vi ser i v2.

OTS nevner kulehull, men jeg synes dette er mer i zombie stilen og de figurene bruker jo å være ganske så m.rkspist. Da passer også de små kvistene bedre inn i bildet. Hehe. Skal jeg være helt ærlig så er det vanskelig å få zombie feelingen med to så flotte modeller i bildet. Er jo ikke akkurat slik de fremstilles på film.

Tøft og bra gjennomført. Setter pris på at du deler teknikken med oss andre.

mvh
OddES
Bjørn H.

Hei Anniken -

Så anerledes og kult da ...

Spennende bilde, og virkelig et kreativt stunt ...

V1 er mest tiltalende i tonevalørene ...

Fortsatt god kveld :)

Bjørn ;¤
Jonny E.

Hei igjen

Dyktig utført og interresant det her, du mangler ikke ideer og lyst til og
prøve ut forskjellige teknikka, der har du en svært god egenskap.

Ha en fortsatt god dag

. JonnyE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu