Handelshuset...forlatt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-03-10 11:23:15
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHav og sjø
  • Lastet opp
  • Visninger55
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1117939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Viggo Strand K.
Dette var en gang utskipningshavn for havre fra bønder i nordre Bohuslän. Stenprodukter ble også sendt sjøveien herfra. Stedet er fortsatt i privat eie. Flere har vært interessert i å kjøpe. Det har i følge folk på stedet ikke bodd noen på plassen og det bærer stedet tydelig preg av.
Roar K.
Siden du rett som det er klinker til med svarthvit så tenker jeg at kanskje dette hadde gjort seg i svarthvit også?

Roar
Emil C.
Godt og veldig klart eksponert foto
Børre M.
Kanskje Roar har rett i at en s/h kunne være fint, men jeg vill ikke vært denne foruten. De nedtonede fargene bygger oppunder det gamle livløse, men ikke sjelløse området. Flott skarphet i dette noe dystre motivet med mange tydelige detaljer i husveggene, og så komposisjonen da, med speiling i mørkt vann! Noen bygninger har måtte gi etter, de litt mindre inn til høyre. Noen år til og jeg tipper at det vil vise seg på de andre bygningen også.

Jeg er ikke alltid begeistret for de omrammingene som blir lagt rundt fotos som presenteres. Ofte synes jeg de blir påtrengende, særlig når de blir lagt til som dobbelt. Her, derimot bidrar "sørgekanten" til å bygge opp under stemningen. Hilsen Børre.
Per L.
Alt er forgjengelig - noe du til de grader viser her! Teknisk godt bilde med spennende lys som gir akkurat passende dyster stemning. Jeg går for originalen! Mvh Per
Keshav N.
Fin gjengivelse av de gamle bygningene som speiles i vannet.
mvh Keshav
kaare F.
lekkert bilde orginal
Viggo Strand K.
Takk for forslag og kommentarer. Det var et litt spesielt å gå rundt her når man kjenner til forhistorien som har noen mørke elementer i seg.
Detaljer får vi ta privat.

Viggo
Hans Petter S.
Flott formidlet dette, foretrekker fargeversjonen helt klart! Fint at du legger med en fortellende kommentar. Du får frem stemningen godt i dette bildet, synes dette ble meget bra!
Vidar Magnus J.
Dyster stemning, godt forsterket av lyset og forfallet. En historisk plass som snart er borte hvis ingen tar seg av det. Fin dokumentasjon, god komposisjon og et spennende bilde
Arild T.
Her kaster jeg meg under Hans Petter sin kommentar!
Vakkert!

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Får preg av å være øde og forlatt
Forsterkes av bildepresentasjonen
God virkning
Ragnar S.
Atmosfæren kommer så bra fram her. Originalen liker jeg best.

Mvh Ragnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu