I de dager.
Utstyr
  • Nikon Df
  • Nikon 50mm 1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Annet6400 iso.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Pål M. S.
En smule diffus tilstand nå om dagen...mye uklarhet, og det konkrete ligger bare å svever i lufta. Noe som sniker i bakgrunnen.

Litt svevende kommentar, men passer vel inn nå om dagen.

Godt levert, Øyvind.
Avsluttet .
Likte dette diffuse uklare utrykket hvor ingen punkter er helt klare, som i disse dager. Uklart lang borte, men heller ikke helt klart her hjemme. S/V forsterker det. Tittel er bra og viser at det ligger en tanke bak.
Jostein S.
Hei
Litt urolig
Men er det ikke det vi er i disse dager
Sånn sett passer budskapet godt
Øyvind B.
Hei Pål, Christer og Jostein.
Tusen takk!
Bildet ble tatt for tre dager siden.
Jeg sliter endel med angst,... ok så ble det sagt.
Bildet ble tatt og jeg tror jeg ble litt ubevisst preget av situasjonen som preger oss her nå.

Mvh Øyvind
Pål M. S.
Av egen erfaring, så er foto en fin medisin, som hjelper mot så mangt. Om det ikke kurerer ting helt, så letter det på så mangt slags trykk og kan gjøre ting litt bedre/lettere. Dosering etter behov.

Her ser doseringen ut til og være akkurat passe i forhold til dagens behov.
Avsluttet .
Dette bildet inviterer til innlevelse samtidig som man vanskelig kan forstå bildets kvalitet uten at man tar seg tid til innlevelse. Man kan se for seg en hverdagslig scene i et offentlig rom med mange synsinntrykk som her er rykket ut av fokus. Kun en liten del av en vertikal struktur som gir spennende perspektivlinjer i midten av bildet, fremstår som skarp uten at vi kan være helt sikre på hva det egentlig er.

Jeg opplever at bildet avspeiler og trekker oppmerksomheten mot den usikkerhet som ofte preger vårt møte med - og vårt forhold til verden rundt, ikke minst for oss som kan slite veldig med denne relasjonen. Det er sjelden man opplever bildet som i den grad som dette formidler en slik effekt. Det spiller antakelig inn at bildet også har en svært god komposisjon. Strukturen som skaper fine perspektivlinjer innover i bildet, er allerede nevnt, og den korresponderer utmerket med rekkene av lyspunkter i øvre del av bildet.

Kreativiteten og ærligheten i bildet (og kommentaren under) imponerer. På denne måten oppleves det også som inspirerende for undertegnede som også sliter, det får faktisk en viss lindrende effekt samtidig som det også gjør veldig godt å erfare at vi kan kommunisere så åpent og fint her.

Takk, Øyvind, for publisering av bildet og den gode opplevelsen det gir grunnlag for.

vennlig hilsen Kjell Øyvind
Øyvind B.
Tusen takk Pål og Kjell Øyvind!
Pål: Det er bedre og knipse med kameraet enn piller.
Kjell Øyvind: En person med mobil lener seg mot et gjerde der og som du sier ble satt et fokuspunkt tett på.
Setter veldig stor pris på din ærlige og fine innlevelse til motivet, at det og blir satt fokus på de som spesielt sliter i de usikre tidene vi nå er inne i synes jeg er flott. Angst fører til ytterligere isolasjon for mange nå om dagen.
Med mine to siste bilder prøver jeg og uttrykke denne følelsen. Velykket eller ei kan man sikkert si men for meg er det uansett en slags terapi.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Jeg opplever en problematisk vekselvirkning i disse vanskelige tider: Isolasjon fører til mer angst som igjen fører til mer isolasjon osv osv. En vond spiral. Det er ganske besværlig, men det er godt, lindrende, at vi kan kommunisere åpent om dette. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
@Øyvind og Kjell Øyvind.

Dere skal virkelig ha ros for åpenheten, og det å sette ord på vanskelige ting.
Nå er jeg så heldig stilt, at jeg ikke sliter med akkurat dette, men deres åpenhet kan være nyttig for andre, også i andre sammenhenger/på andre områder som omfatter dette med tanker og følelser. Også for egen del.

Takk.
Arild T.
Jeg fornemmer at dette er fra en togstasjon elller T-banestason der en person venter på toget og som fordriver tiden med å bla i sin mobiltelefon. Bortsett fra det, fornemmer jeg en spenning, en usikkerhet, en venting på at noe skal skje, men som er usikkert hva det vil bringe. Et bilde jeg har kommet tilbake til noen ganger, men som jeg først nå klarer å skrive noen løse tanker om.
Dernest må jeg berømme dere som står så åpent frem her om utfordringer i livet. Dert står det virkelig respekt av!
Ha en fin kveld!

Hilsen Arild
Øyvind B.
Tusen takk Arild for en flott tolkning og fine ord!
Jeg bruker og ofte noe tid før jeg finner ord i kommentar feltet. Bra det!
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Som et bevis på at gode og spesielle bilder faktisk ikke blir glemt så skriver jeg dette. Tøft av deg å skrive det du gjorde, ikke mange som gjør det. Det beviser også at du har kraft nok til og bekjempe. Man ser det så tydelig på bildene hvem som legger følelser i dem og ikke.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu