BØR SEES MOT SORT BUNN

Dette holder nok ikke spesielt høy kvalitet. Det er tatt med mitt Canon 20 D som ikke hadde mere enn 8 mp.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger41
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Walter S.
Herlig kveldsstemning fra Gamlebyens voller. Perfect komposisjon og nydelig behandling av det sarte lyset, med trærne som naturlig ramme rundt den enslige skikkelsen

Mvh,
Walter
Avsluttet .
Bedre med bra innhold og svekket kvalitet enn super kvalitet og dårlig innhold. Pent bilde, fin bearbeiding og med din lett gjenkjennelige signatur.
Roar K.
Kanskje er det kvaliteten som gjør at du ikke lar oss se dette i større format for dette kunne jeg godt tenkt meg kunne fyllt opp min 34 tommers bua skjerm på alt i ett HP Envy.
Ingenting å si på lys og skarphet slik vi ser det som gjør hele bildet.

Roar
Hans Rich. A.
Nok et flott silhuettbilde fra din hånd, i nydelig lys og med personen fint på plass i billedflata.
Mvh Hans Richard
Viggo Strand K.
Takk for oppmerksomheten gutter. Jeg kunne nok levert et på 3200px, Roar, for større filer var det ikke den gangen. Av prinsipp legger jeg aldri ut større enn 1400-1500 px. Legger man ut store filer risikerer man bare at noen bruker dem til print. Så ja...jeg er litt streng sånn.

Viggo
Hans Petter S.
Du snakker om kvaliteten her, men det er ikke alltid det som gjelder. Her har du fanget et flott lys og du presenterer et stemningsgfullt motiv. Synes dette ble meg et bra!
Avsluttet .
Uansett antall mp er det en fin komposisjon og en utmerket og spennende bruk av silhuett-formen. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Enig med Walter.
mvh Keshav
Terje J.
Dette er riktig flott og stemningsfullt.Velbalansert og passende format. Mvh Terje
Arild T.
Jo, dette holder mer enn nok hva det tekniske angår. 5 mp er tilstrekkelig for at det skal bli bra på et a4-ark, som print. Godt sihuettbilde igjen, men her i farger. Liker spesielt den ensartede, varme himmelen.

Huilsen Arild
Viggo Strand K.
Takk for hyggelige kommentarer og takk for at dere tar dere bryet med å skrive, men ikke glem å være kritiske da.

Dette bilde lot jeg med hensikt ligge uten tittel for å se om jeg klarte å få deres tanker inn på det jeg selv tenker om bildet. Jeg gjorde muligens bilde litt for glatt og delikat så langt mine evner rekker så jeg får ta skylda selv. Hva om jeg hadde lagt det ut i sort hvitt...og litt mørkere, kanskje jeg da hadde truffet?

Jeg la ut dette bilde i 2008...hvor personen satt i venstre bildekant med tilsvarende mektige trær på sin høyre side...og dette ga jeg tittelen...Ensom.
Da hjalp jeg jo folk inn på det sporet jeg ønsket og fikk god respons.

Så det jeg har lært av dette er at det ikke absolutt er det tekniske og vakre i et bilde som får frem følelsene, men hvordan jeg som fotograf klarer å styrke og fremheve karakteren i bilde.

Ha en fin søndag i disse litt ensomme tider.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu