MSC Bellissima
Alltid deilig med cruise! Dette er på skipet MSC Bellissima. Et stort og flott cruiseskip
Utstyr
  • Olympus E-M1MarkII
  • OLYMPUS M.12-100mm F4.0
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1119378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Walter S.
Ikke alle forunt å komme hjem med slike minner fra en sikkert uforglemmelig tur. Likte den symmetriske tilnærming og folkelivet rundt bassenget gir mye å se på.
Godt eksponert i utfordrende sterkt sol-lys!

Mvh,
Walter

Keshav N.
Fint bilde av livet på en cruisebåt, fine farger. Det er noe som stikker inn i nedre bildekant ( i basenget) som kansje kan klones bort ?
mvh Keshav
Ragnar S.
Trodde ikke dette var fra et skip. Uansett et hyggelig bilde fra en sikkert minnerik tur.
Fint utsnitt.

Mvh Ragnar
Roar B.
Opplever bildet som en forvrengt virkelighet av et 'lykkens paradoks'. Miljøværsting, det har vi kjent til fra før. Og nå skip med iboende frykt og medbragt coronasmitte, vil antageligvis gi næringen et dødskyss i ubestemmelig fremtid. Eller for å si det med Lars Saabye Christensen: "En dag vil ingenting bli som før".
Børre M.
Man kan mene mangt om cruise-trafikk, det gjør også jeg, men et foto går det an å si noe om allikevel. Fargene, menneskene ( i mange fremtoninger), noen foretrekker baren, andre ligger pal med mulighet for å gjøre det på rekke og rad. Det er fargene, menneskene og symmetrien som jeg henger meg opp i. Symmetrien kunne ha vært bedre om det okergule gulvet hadde strukket seg like langt på begge sider. Nå virke høyresiden forkortet målt mot venstre side. Det kunne ha vært en 100% symmetri, noe som ville tiltalt meg, synd at det mangler. Hilsen Børre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu