Ølboks = IMG_0538

Normalt legger jeg ikke ut bilder så tett på hverandre. Men siden det nå er slik at det er få bilder og ditto mangel på kommentarer grunnet at dotten for tiden lider både av hikke og ekstra treghet gjør jeg det for å gi det råd at når den rosa meldingen om at kommentaren ikke ble postet så klikk på oppdater oppe i venstre hjørnet så triller den litt og kommentaren er inne istedenfor å ende opp som Kjell Øyvind som endte opp med en septett = 7 ganger under min abstrakt fordi han som jeg først også gjorde klikket flere ganger på knappen for å få postet.

Om noen lurer på tittelen her så er dette en ølboks som først er blitt tråkka på og deretter blitt tatt et nærbilde av.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Se gjerne mot mørk bakgrunn på fullskjerm.
Utstyr
  • Canon EOS 400D DIGITAL
  • 150.0 mm
  • Brennvidde150.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1120214} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon S.
Dette likte jeg veldig godt. Mye stimuli i dette vage. Mvh Jon
Avsluttet .
Etter hvert har også jeg forstått at man bør bruke oppdater funksjonen og ikke klikke "publiser" flere ganger. Men jeg synes nok Foto.no bør se til å få løst disse problemene snart. Dette bildet, lest som et abstrakt foto, synes jeg er delikat, inspirerende og spennende. Men jeg er litt usikker på om jeg synes det er et godt bilde av en ølboks. Eller sagt på en annen måte, noe av spenningen og undringen ved et nonfigurativt bilde forsvinner når man blir gjort oppmerksom på hva som har befunnet seg foran objektivet. Men som abstrakt betraktet synes jeg det er veldig bra. Og nå skal jeg "publisere" bare en gang. mvh Kjell Øyvind
John B.
Det er vel slik vi blir noen og enhver når vi har fått ølkvota vår?? Artig bilde, og ikke så veldig vanlig! Hva er greia med foto.no for tiden da?? Er det noe feil et sted i systemet deres eller??
Arild T.
Spennende bilde, men ikke fullt så spennende når jeg leser videre at det er en ølboks! Stopper litt fantasien, i grunn.

Arild
Hans Rich. A.
Visuelt et fint bilde.
Siden den er tom, får du gjøre som denne 93-åringen i karantene gjorde borte i Amerika :) http://www.dagbladet.no/nyheter/93-aringens-karantene-bon...t/72354176
Mvh Hans Richard
Roar K.
Bildet ble mest lagt ut for underteksten da det grunnet kommentar problemer fremsto som om jeg hadde fått 8 min forrige abstrakt, men så var en kommentar en septett så det ble bare 2.

Roar
Keshav N.
Kreativt og fint.
mvh Keshav
Roar B.
Ulike valører nærmest i en farge har for meg større gjennomslagskraft enn disse fargesprakende variantene du mest er kjent for i din katalog. Samt en roligere presentasjon mht passepartout og ramme.
Jeg ser deler av et ansikt, to øyne, konturen av et forvridd vesen preget av stor angst og smerte.
"Ølboks" er unødvendig, både distraherer og skjermer for egne tanker og pplevelse.
Harald N.
Harmonisk og roleg bilde , likar det godt.
Harald
Oddbjørg R.
Oj, denne "abstrakten" gir mange assosiasjoner. Liker dette. Hilsen Oddbjørg
Roar K.
Takker så mye for kommentarer nå som "dotten" har blitt frisk igjen.

Roar
Robert F.
Bildet sier meg ingen ting. Blir mildt talt overrasket over komentarene:( Hva er motivet eller hva prøver fotografen og formidle? Kommentarene hagler ihvertfall inn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu