Testbilde
Sofakroken hos Foto.no
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-70mm f/2.8L II USM
  • Brennvidde25.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1120359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.
Kan foto.no gi oss brukere beskjed når de er ferdige med å teste ut sitt nye opplegg?? Slik det er nå, er det jo bare tull med hele bildekritikken?????
Hans Rich. A.
Hel enig med John. Det virker nokså amatørmessig og ingen informasjon til medlemmene om evt. rettetid.
Per L.
Helt enig i ovenstående betraktninger! Dette er dårlig reklame for foto.no som ønsker å framstå som Norges fremste og profesjonelle fotokonsern! Mvh Per
Morten Wessel N.
Hei til deg som kommenterer på vårt testbilde.
Vi har som dere har skjønt godt over til en ny landingsportal knyttet til foto.no. Foto.no som du kjente tidligere er nå flyttet til et nytt underdomene av foto.no, dvs. fokus.foto.no. Her vil du etterhvert finne alt det du tidligere har kunnet gjøre. MEN..akkurat nå holder vi på med å kode om linker og får systemet stabilt før det igjen kan fungere slik du ønsker og som du er vant med fra tidligere. Systemet kan derfor oppleves som noe ustabilt i en liten tid fremover, men om ikke alt for lenge vil dette være på plass igjen. Dere vil oppleve noen tester vi gjør, slik som opplastning av dette bildet dere kommenterer på nå, og dette kan også oppleves på andre tjenester som ligger her. Så igjen, beklager litt ustabilitet nå i overgangen til ny foto.no, men vi kommer sterkere tilbake. Har du spørsmål og lurer på ting rundt overgangen, ta gjerne kontakt ved å sende et epost til info@foto.no, så vil din henvendelse bli godt ivaretatt.

Med vennlig hilsen
Morten W. Nybrott
Foto.no
Hans Rich. A.
Denne informasjonen burde kanskje kommet i forkant?
Morten Wessel N.
Hei Hans, ja helt enig, og vi prøvde å si det i forkant i artikkelen på forsiden: http://fokus.foto.no/artikler/foto-no/nytt-på-foto-no/491...på-foto-no samt i artikkelen http://fokus.foto.no/artikler/diverse/annet/49125-feil-på-farger, men vi skal også påse nå at vi oppdaterer informasjon om dette arbeidet på foto.no i tillegg. Men som sagt, i en liten tid fremover nå, så vil man oppleve noen stabilitetsproblemer, men vi jobber med dette fortløpende nå, så ting blir til det bedre om kort tid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu