Utstyr
 • Leica Camera AG LEICA M (Typ 240)
 • Summaron-M 1:5.6/28
 • Brennvidde28.0mm
 • Blenderf/8
 • Lukker1/1500s
 • Nei
 • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
 • KategoriLandskap
 • Lastet opp
 • Visninger106
 • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1121365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Christer M.
Pent komponert og redigert med fine kontraster og lys. Fin dybde innover i bildet med elva samt skyene oppe til høyre som drar i samme retning. Lyset nede viser vei til båten. Alt i alt et bilde som gir et godt inntrykk.
Jostein S.
Hei
FLOTT
Fint med det perlemorsglitteret i forgrunnen
Øyvind B.
Nasjonal romantikk i svart/hvitt.
Det funker bra og er et lærerikt alternativ til farger som ofte kan tippe litt over til det pompøse hvis det er lov og si.
Mvh Øyvind
Arild T.
Godt bilde med fine gråtoner og med en spennende himmel! Personlig ville jeg ha kutta på himmelen ned til den midterste skydotten. Smak og behag selvsagt. Ser gjerne en versjon 2, men det er vel for mye å forlange?

Hilsen Arild
Kjell Øyvind K.
Dette ser jeg som et spesielt velkomponert landskapsbilde hvor sjøen / elven danner perfekte perspektivlinjer som trekker betrakterens blikk med seg og skaper en effektiv illusjon av avstand og dybde. Bruken av sort-hvitt funker fint her og bidrar kanskje til at komposisjonen fremstår som enda mer effektiv enn den ellers kunne gjort. Motlyset er behandlet meget effektivt. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Kjell H.
Tusen takk for inspirerende kommentarer alle fem! Arild; jeg har ikke noe imot å legge ut versjoner, men i dette tilfellet er lyset (solen) i toppen så stor sammenheng med lystefleksene på vannet at den bør være med i fortellingen ;-)Arild T.
Takk for klargjørende svar! Ikke alle som svarer på stilte spørsmål her inne, så takk for svar!


Arild

Roar B.
Bilde som sikkert går hjem hos mange og bra er det. Men veeldig tradisjonelt i formen.
Savner oppfinnsomheten, origialiteten som du engang viste oss, f.eks. De lange mystiske armene som kom kravlende opp av et komlokk. Og som du visserlig vant en månedskonkurranse med, mener jeg. Eller tar jeg feil, lenge sida dette.
Keshav N.
Fint med skyene som ser ut til aa drive samme retning som elva. Kansje et kutt opp gjoer seg her.
mvh Keshav
Kjell H.
Keshav, takk for dine kommentarer som jeg setter stor pris på! Du foreslår et kutt øverst men sier ikke hvorfor og hva som evt oppnås med det? Fikk også et forslag om det tidligere som jeg har svart på i kommentar ovenfor her :-)
Kjell H.
RoarB; Til det vil jeg bare si at jeg først og fremst fotograferer for meg selv og ikke nødvendigvis for at andre på forumet her skal like eller underholdes av de bildene. Dessuten er det ikke gitt at de motivene som jeg viser her på foto.no «er meg» (!) men ellers takk for tanker og kommentar.
Geir K.
Henger meg på Christer sin kommentar her.
Meget flott bilde med fint lys. Får en liten følelse av at bildet tilter litt til venstre. Men blir jo bare pirk det da.

Geir
Roar B.
Syns jeg har sett tilsvarende reaksjoner tidligere, av andre her på forumet når de forventede tilbakemeldingene ikke kommer. 'Snurt' er vel et passende ord i så måte.
Jeg vet du kan bedre, Kjell. Imøteser gjerne nye slike bilder, da vil nok også kommentarene bli av en helt annen karakter.
Kjell H.
GeirK; takk for kommentaren, jo det kan vel virke som om det heller litt kanskje...
Kjell H.
RoarB; du må vel kunne tåle ett ærlig svar på din kommentar uten å legge masse sure tanker inn i mellom linjene. Pause anbefales og smil til verden!
Roar B.
Ja, ærlighet er en bra og givende ting. Men bør gå toveis skal den ha noe apell.
Ha en fortsatt fin søndag, Kjell !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu