As time goes by
Prøver her å gi inntrykk av gammelt lerret, falmet..mer stemningen og det kunstneriske uttrykket her som er viktig..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPS..ulike justeringer og layers..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Dette bilde synes jeg var platt og kjedelig. Det blir for mye lerret og for lite bilde og komposisjon. Hadde ikke sett noen av bildene dine før dette (tror jeg), men jeg må si jeg er imponert over kontrastbildene dine. Veldig flotte!
Monica J.

Hei Willy,

Jeg har kikket på dette bildet mange ganger i dag, for jeg ble litt fascinert uten å vite helt hvorfor. Bildet minner meg litt om en tegning (det er vel det som er noe av meningen), og fargene og det skisseaktige inntrykket er noe jeg liker svært godt.
Kanskje ikke noe typisk foto, en det er vel heller ikke hensikten? :-)

MJ
willy m.

hei og takk for tilbake meldinger:) det er riktig det..det var meningen å ikke gi inntrykk av et bilde men det skulle være litt tegning,kunst..uten at jeg brukte filtre på noen måte..ville at det skulle ha inntrykk av et pergament/lerret..:) mvh willy
willy m.

Hmm gjør meg og noen tanker om det å legge bilder inn i denne kategorien..har aldri fått så mange treff på et bilde og så få kommentarer tror jeg.. sier kanskje noe om seriøsitet?? håper ikke det men gjør meg likevel noen tanker om kjønnsfordelingen av dem som har tittet på bildet:) er svært glad den ene kommentaren er fra en kvinne da:)) takk til både C.G og Monica..og til dere andre: Håper dere likte bildet og at det gav dere noe iallefall :) ha en god helg, mvh willy
Nina S.

Hei Willy.
Først kommentar av bildet ditt.
Synes du formidler fint uttrykket og stemningen i dette bildet. Et falmet lerret av en kvinne i en rolig positur i et diffust landskap.
Dette er det viktigste med dette bildet, ikke figuren, havfruen eller bronseskulpturen eller hva det er.

Så til antall treff og få kommentarer.
Mitt bilde bilde nr. 126005 har over 700 treff og 3 kommentarer.
Det også viser kropp og nakenhet, og det er noe som det menneskelige øyet tydeligvis tiltrekkes av.
Interessant at det skal være vanskelig å kommentere.
Ihvertfall slående at kommentarene uteblir.
Mvh Nina


willy m.

Hei Nina..takk for kommentar og refleksjon. ja det er litt betenkelig synes jeg..noe av det fineste som er er jo den menneskelige kropp og dette har jo også facinert kunstnere og ''andre'' i all tid. kanskje nettopp fordi det er litt vanskelig å kommentere men lett å nyte...??? vet ikke men du har nok rett i at det menneskelige øye tiltrekkes av kropp og nakenhet..burde likevel ikke være vanskelig å kommentere :))) mvh Willy
Tina E.

Lekker akt som overlater mye til betrakteren og som vekker tanker.
Julie E.

Hei!
Åh, at jeg ikke har sett dette bildet før da!
Dette var et fantastisk flott bilde. Dette er et type bilde jeg vet jeg må se på igjen og igjen. En akt som forteller noe langt utover bare et ytre. Dette var kjempebra!
- og nå skal jeg ta en titt på dine andre bilder.
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu