Par i skogen
Utstyr
  • Nikon FE
  • nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.8
  • FilmtypeKodak select
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger2241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Geir Joar H.

Veldig sensuelt, fin innramming, ok belysning.
Thomas A.

Har egentlig ingenting å utsette på dette bildet, men føler heller ikke at det er helt perfekt!
Anja B.

Utrolig flott bilde! Kjempefint lys
på modellene og de står fint mot den uskarpe
skogen. Sensuelt og vakkert!
Det er foresten gøy å se at det er flere
fra Rauma på foto.no :-) Mange flotte bilder
du har!
Geir Joar H.

Det lille negative jeg kan tenke på, er at paret er kanskje litt for midtstilt.
Christian K.

Eller at hvis paret hadde vært vridd 15 grader mot klokka så hadde vi fått litt mer kontakt med ansiktene...
Thor Øivind B.

Nei, detta var bra =)

Flott gjort, men har du et hvor annsiktene er noe mer tydelig? tror det kan løfte bilde helt til topps
Erland P.

Hej
Dejligt...flot..ung kærlighed...dette billede er dejligt at se på.
mere af den slags
Erland Pillegaard
Viviann S.

Heidi-Beate her, i min søster Vivianns navn. Klart jeg har flere bilder av dette paret og kanskje også mye bedre bilder, men de vil ikke at noen skal kjenne dem igjen derfor kan jeg bare legge ut bilder der ansiktene ikke vises. Har til og med fjernet en tattovering. Selv synest jeg bilder uten ansikt er veldig spennende. Takker for mye fin tilbakemelding. Hvis jeg fotograferer noen som ikke er redd for å bli gjenkjent skal dere få se slike bilder med ansikt. Takk så lenge Heidi-Beate
Roger W.

Kjempeflott bilde!
Er litt mystisk med slike bilder uten ansikt. For alt vi vet kan det jo være naboen som står der ;-)
Behagelig lys i bildet også.
Janne W.

ett bilde som kunne har vært gjort så mye mere ut av...lite spennede lyssettning..beklager....
Perra M.

Inget att tillägga, kanonfin med ett vackert budskap. Men jag har alltid undrat varför man fotar naket i barrskog ;-) MVH/PM
Johan G.

Det ser ut som om de har fått beskjed om å ha bena som de har dem. De ser ikke ut som om de er ute i skogen og lar lystene løpe løpsk, det ser ut som om de poserer. Det er litt dumt.

Ellers synes jeg lyset er veldig bra, men som nevnt ovenfor så er det kanskje mulig å prøve forskjellige komposisjoner, -selv om jeg forsåvidt synes denne fungerer ganske så godt.
Heidi-Beate L.

Hei Johan!
Som fotograf er det vel jobben min og fortelle hvordan de skal stå. Slik jeg ser det så blir det avfotografering hvis dem er proffe modeller som stiller seg opp selv uten noen koreksjoner fra meg. Jeg mener at jobben min er mer enn å bare trykke på knappen siden jeg jobber med vanlige folk som ikke er proffe fra før. De bildene jeg har tatt av folk som stiller seg opp helt av seg selv har jeg aldri klart å tatt full ære av. Da er det ikke jeg som har gjort jobben, men mine modeller. Og som jeg har skrevet tidligere her under min søster Vivianns navn så er det mange flere bilder i serien, men som jeg desverre ikke kan vise her da paret vil være annonym. Og jeg skal love deg Johan at det er bilder med mer ''lyster som løper løpsk''. Angående denne skogen som ligger rett under Trollstigen så er den veldig sensuell i seg selv. Det er mange som liker å ta seg en ''kose'' tur ditt.
Ellers takker jeg for tilbakemeldingene.
Heidi-Beate
Johan G.

Godt godt. Du later til å ha skjønt det. Og jeg fryder meg over dette foto når jeg vet at der er flere billeder der begivenhetene fremtrer mer natrulig.

Uansett; det var mer ment som starten på en diskusjon enn kritikk :)
Carsten A.

Meget bra arbeid i sv/hv, og modellene har etter min oppfatning en naturlig, sensuell positur. Jeg stiller meg likvel litt negativ til den noe for sterke svertningen ut mot bildekanten (mindre hadde vært bra). Alt i alt et bilde som hevder seg meget godt!
MVH CA
Heidi-Beate L.

Okey da er vi jo helt enige da Johan om dette med proffe modeller i forhold til å fotografere amatører. D lika i. Du fikk jo fram en liten disuksjon mellom oss to da i så fall. Takk H-B
Hadde litt mindre svertning uti kantan først Carsten, men klarte ikke å dy meg så jeg la på litt ekstra i PS. Har laget et til paret som jeg ramma inn i ramme og det vart veldig bra, men her på foto.no der det er en ekstra svart ramme ble det kanskje for mye. Ellers Takk.
Ronny Manuel D.

:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu