• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2020-10-06 17:04:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2020-10-06 17:04:49
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1126325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Emil C.
Fint lys.Go dpositur av personen i bildet
Jostein S.
Hei
Noe tafatt over det
Lite vind i seilet, for å si det sånn....
Bjørnar P.
Veldig hard kontrast, noe som har gitt utbrente høylys og gjengrodde skygger.
Ditt kamera bør ikke ha noen problemer med å takle hardt lys, så jeg forutsetter at kontrasten er et bevisst valg. Noen spesiell grunn til valget?
Avsluttet .
Dette var et meget kreativt innrettet portrett, modell med rødt teppe i en interessant posisjon rettet mot sjøen i en skarp motsol. En spesiell eleganse preger bildet til tross for nokkså harde kontraster. Jeg tenker at dette er en litt dristig måte å bruke lyset på, men som kreativiteten er vesentlig her, og man aner en kunstnerisk nerve i dette. vennlig hilsen Kjell Øyvind
jon b.
Takk for kommentarer.
Bjørnar: Jada, det er jo et bevisst valg. Du vil ikke tro hvor langt jeg har beveget meg fra den opprinnelige eksponeringen. Mulig dette ikke funket, men for meg er foto noe mer en perfekte eksponeringer, (noe de fleste av oss kan vil jeg tro) Vri litt på virkeligheten så blir den mer interresant.;)
Mvh
Jon
Hans Rich. A.
Det sterke lyset og retningen på det, samt de sterke fargene setter sitt spesielle preg på det fine portrettet. Den gode posituren med det røde teppet og komposisjonen skal også berømmes.
Mvh Hans Richard
Harald N.
Eg får litt Odd Nerdrumfølelse her, det er vel bra?
Mvh Harald
John B.
Enig med både Bjørnar og Harald her!! Tja hvorfor ikke si som Ole Brum, ja takk begge deler!
Roar B.
Ja, vri litt på virkeligheten, nevner fotografen. Jeg støtter resonnementet fullt ut. Som her, der vi også ser originalen før den kunstneriske bearbeidelsen. Før utgangspunktet forvandles til et helt annet og spennende uttrykk, takket være et kreativt hode som har en plan, og klarer å omsette tanker og idéer til praksis.
Virkelig et kraftfullt energispenn i den diagonalen.
Roar K.
Velger meg V1 her der jeg synes belysningen er best.
Men akkurat det er kanskje en sak for de herrer Smaken og Baken?

Roar
jon b.
Tusen takk for hyggelige kommentarer. For ordens skyld så var det V 2 jeg skulle legge ut.
Mvh
Jon
Geir K.
Synes du har gjort en god jobb, med tanke på hvordan eksponeringen i utgangspunktet er i versjon 3. Synes jo versjon 3 er flott i utgangspunktet, men versjon 2 ble jo riktig flott med en helt spesiell stemning. Kanskje litt sterk kontrast på damen. Tydelig halo på kvinnens lår. Hadde likt og vist hvordan du skapte det flotte lyset som faller inn fra venstre.

Geir
jon b.
Ikke så vanskelig egentlig. Velg gradient-transparent-hvit/lys-radial-flytt lyset med musa-juster i scale og opacity. I PS.
Takk for kommentar.
Jon
Øyvind B.
Ingenting i veien for å lage en ny vri ut av virkeligheten som her. Hva er egentlig virkeligheten av det vi observerer flyktig rundt oss?
I overkant kraftig bruk av farger kanskje sett ut ifra personlig smak.
Jeg konverterte original med sine harde kontraster direkte over til s/h uten andre korrigeringer og det ble ganske så fint synes jeg. Venstre halvdel har uansett mye s/h toner i seg allerede. Kraftfullt er første ord som faller meg inn. Bildet skiller seg ut fra mengden.
Mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu