kongeørnportrett
Utstyr
  • Canon EOS 10 D
  • EF 70-200 mm. f2,8 IS. +2 x converter
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger728
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjarne B.

Fabelaktig tett på, du har gjort en god jobb for å få denne. Meget bra, fin komposisjon med nesten direkte øyekontakt og ultra lavt betraktningspunkt.

Mvh Bjarne.
Monica J.

Nok en bra ørnebilde fra deg! Kan ikke annet enn å gratulere. Forresten en artig positur og fin beskjæring. :-)

MJ
Svein B.

Flott kongeørnportrett som oser av gjennomført kvalitet. Flott positur, nydelig lys og eksponering deretter, komposisjonen også fin og meget effektiv. Ingen forstyrrende elementer her synes jeg, de lyse refleksene i bakgrunnen er såpass duse at de bare bryter litt opp og skaper liv i bakgrunnen.

Mvh
Svein B
Tom B.

Veldig bra!! Elsker ribbbeina på kadaveret den sitter på! Det er vel ingen tvil om hva denne fuglen lever av! ALT sitter på dette bilde! Gratulerer!
Vegard L.

Veldig bra dette Rolf.
Mvh Vegard
Marius F.

Flott ørneportrett. Likte godt posituren til ørnen. Ser ut som han har fått øye på dagens middag. Skarpt , fine farger og bra utsnitt.

-Marius
Stig B.

Virkelig flott portrett med veldig god øyekontakt. Flott positur, fine farger og bra detaljering. Flott lys i bildet. Fin komposisjon. Skulle gjerne visst hvorfor du ikke valgte et mer kvadratisk utsnitt her??

Mvh Stig
Jan Fredrik I.

Glimrende Bilde.
Det er sagt mye bra om bildet som jeg støtter fullt ut, eneste jeg kunne ønske var litt mer lys på venstre side av fuglen da spesiellt øyet.
Når det er sagt synes jeg dette var et meget flott bilde.

Mvh

Jan Fredrik
Einar Y.

Flott!
Godt med litt i forgrunnen,samtidig som bakgrunne er uskarp nok til at summen blir godt tyngde/dybde.
Kanskje et ørlite hakk for mørk underside i fjærdrakta,eller er det skjermen min?
E.
Avsluttet .

Det meste er blitt nevnt her, eneste jeg kunne tenkt meg var at bildet kanskje ville profitere med litt beskjæring i overdelen av bildet. Men et flott bilde og skarpt. Helt topp.
Mvh Bjørnar
Lars R.

utroligt godt fanget! Fuglen er kun en sjælden gæst her, hvorfor det er helt umuligt at komme så tæt på, men under alle omstændigheder må det være meget svært! Jeg kan godt lide portræt formatet, fordi det er med til at understrege den lave betragtningsvinkel. Superfoto, tillykke!
Jan-Eilert P.

Likte godt at den sitter på kadaveret. Det passer til Kongeørna- den arktiske gribben. Syns du har spandert på vel mye luft over bildet (jeg er enig i beskjeringsforslag i topp). Kunne heller tenkt dette bildet i breddeformat. Men du har lagt ut mange flotte Kongeørnbilder- alle av en slik kvalitet at de hadde havnet på veggen om jeg hadde tatt de selv.

Jeg liker godt: bilde nr. 101300 , men leser at det er delte meninger om det bildet.

Helsing fra Jan-Eilert
Jon Ø.

Her er det bare en ting og si, for et villmarksblikk.
Helt utrolig bilde.


Stig S.

Utrolig blikk, slutter meg til skrytet over, det er fortjent!

--stig--
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu