Utstyr
  • hasselblad
  • 150mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger878
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom B.

Tøft bilde! Creepy stemning! Bra!
André M.

Spennende. Anvendelsen av tekstur kombinert med ''out of focus'' forgrunn og relativt skarp bakgrunn gir en ''lag-på-lag-følelse''. Jeg vet ikke hva slags teknikk du har brukt, men jeg føler at det er noe som ikke stemmer når det gjelder overgangen mellom brystet hennes og bakgrunnen. Mangler det en del av kroppen?. Er det tilsiktet. Blir ikke helt klok på akkurat DÉT, men ellers er det et riktig spennende bilde. Godt gået!.
Ivar K.

stilig.
Camilla N.

Hadde bestemt meg for hvordan jeg ville ha det...og har ikke forandret eller gjort noe med det. Teksturen kommer av at jeg bruker flytende emulsjon...det kunne kanskje vært mindre skarphet i bakgrunnen?ja..hmmm..tankevekker!:)
Kristoffer L.

Før jeg hadde rukket å lese kritikkene her, tenkte jeg at her må det da ha vært brukt flytende emulsjon. Det viste seg altså å stemme. ;-)

Jeg har absolutt ingenting å utsette på dette bildet. Det gir en ''flowing impression'' som treffer meg meget godt. Mindre skarphet i bakgrunnen? Er ikke så sikker på det. Slik det nå er, finnes det en kontrast i bildet som jeg tror det har godt av.

Jeg liker mye ved bildene dine, men en rød tråd som går gjennom dem alle (tror jeg) er deres gåtefulle kvaliteter. Du skaper enigmatiske bilder med mange porter, både inn til og ut av bildene. Det liker jeg...

- Kristoffer
marius n.

meget pent.Liker det uskarpe uttrykket jeg. flott bruk av flytende emulsjon, og personlig så gjør det ikke noe at bakgrunnen er skarpere en modellen.

dette fungerer super bra.

marius
Bjørnhild S.

Åh, vakkert på alle mulige måter!

-Bjørnhild
Merethe W.

Liker den ubeskrivelige stemningen her; synes det er noe skremmende i uttrykket. Uskarpheten/ skarpheten synes jeg du skal beholde slik den er.
Hans Olav S.

Dette var småskummelt, men synes kanskje de vertikale stripene distraherer litt. Men et godt utrykk er det.

MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu