Eksperiment
Har prøvd å ta innebilde uten blitz, noe som med mitt kamera gir et utrolig kornet og uskarpt resultat. Prøvde med ulik lyssetting uten hell... Allikevel ble dette ''mislykkede'' bildet litt kult, synes jeg. Hva synes andre? Det er fullstendig ubehandlet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-16 23:32:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus digitalt kompaktkamera, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Janne L.

Jeg har selv et mju 400. Og nattbilder kan ikke det kamera. Dette bilde ble altfor kornete....samtidig som jeg liker det. Bildet har noe spesielt over seg...samtidig som jeg ser kornene altfor godt. Så min konklusjon blir: irriterende vakkert!
Janne
Inger Lene H.

At han ser litt mystisk ut kan jeg være enig i.... ;) Men bildet blir litt for uskarpt/kornete og litt for mørkt...dessverre... ;)

-il
Stine J.

Fint du eksperimenterer! Liker både utsnittet og uttrykket på mannen din. Bildet er dessverre for kornete og mørkt. Blir spennende å se om du får ham til å stille opp på flere portretter. Kanskje du skulle prøvd deg utendørs neste gang? :-)
mvh Stine
Kay R.

Teknisk faller bildet helt klart igjennom. Liker derrimot vinkel, positur og utrykk hær. Tror dette hadde blitt veldig fin i riktig lys. God belysning e veldig viktig på portrettbilder... Takker for kommentar på mitt bilde. (nb: klart du e kompetent til å si din mening om mine bilder)..
Ha en fin kveld..

MVH Kay:-)
Hege J.

Hei alle sammen og takk for kommentarer! :)

Jeg er selvsagt klar over den teknisk dårlige kvaliteten her. Jeg la allikevel ut bildet, dels fordi jeg vil vise kameraets svakhet ved fotografering uten blitz og hvor håpløst dette blir for meg, dels fordi jeg synes motivet ble all right til tross for alle bildets ''feil''.

Janne: Dette bildet er ikke noe nattbilde, men tatt i ei opplyst stue uten blitz. Takk for at du ikke bare ser det dårlige i bildet! :)

Inger Lene: Enig i alt du skriver! ;)

Stine: Må nok ut for å få dreisen på ting, ja!

Kay: Vet godt at belysningen er alfa omega på portretter, men mitt kamera takler ikke fotografering uten blitz uansett belysning innendørs. Så det blir nok å spare til ''no bedre skyts''... ;)

Mvh Hege
Caroline M. S.

Jeg synes ikke det gjør noe at det er mye støy (''korn'') på et så mørkt bilde som dette - jeg kunne til og med vært fristet til å legge på enda mer med PS. :-) Jeg synes bildet er litt for mørkt, men du har fått med ''prikker''/glimt i øynene og det er bra. Lyset på venstresiden av ansiktet hans (høyre på bildet) ser også bra ut. Jeg er noe ambivalent til den relativt kraftige rødtoningen - tror jeg ville forsøkt med en anelse mer brunt (altså stadig rødt, men ikke så kraftig rødt). Hvis du har billedbehandlingsprogram, kan du jo kanskje prøve deg fram med litt lysere, litt brunere og enda mer ''korn''. :-)
Karianne H.

Hei.
Jeg likte faktisk bildet ditt jeg også! Synes det er et stilig bilde. Litt enig med Caroline når det gjelder det røde - det hadde sikkert blitt enda finere med en tanke mer brunt i bildet. Kanskje en sepia-versjon hadde gjort seg her...?
Ikke bare deg som har problemer med å ta portretter inne uten blitz, men dette synes jeg gjorde susen likevel. Stilig og flott mann også. Når man ser på bildet i full-skjerm er det veldig flott!

God helg fra Karianne :-)
Steinulf L.

Slettes ikke dumt dette.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu