"I love you" - vandrende graffitiutstilling
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2021-07-23 07:31:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-M10
  • -
  • Brennvidde194.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1137396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Keshav N.
Tegneserier på beina. Fine farger. Velger V2.
mvh Keshav
Gunnar F.
Takk Keshav!
Litt levende kunst.
Mvh Gunnar
Olaf M.
Flott fanget
Olaf
Jostein S.
Hei
En ordentlig godbit det her
Her traff du godt
Tror jeg velger versjon 2 jeg også
Gunnar F.
Takk til Olaf og Jostein!
Mvh Gunnar
Ole Arne S.
Godt sett og godt fanget av de fargerike beina i platåsko.
Fin komp og utsnitt.
Går for V2

mvh Ole Arne
Gunnar F.
Takk Ole Arne!
Ikke bare fugleben jeg studerer :-)
Mvh Gunnar
Per L.
Kan det være en fargerik strømpebukse eller er det virkelig tatovering? Uansett et artig bilde i kategori godt sett og utmerket gjengitt! Originalen på meg! Synes fargene der virker mest naturlige! Mvh Per
Gunnar F.
Takk . Per!
Eksponeringen er tidligere vist 31. mars 2017 hvor jeg kan vise til Trygve Klingenbergs positive kommentar - profesjonell fotograf i motsetning til meg. Eksponering på diskre' avstand, brennvidde 194mm ( tilsv. 389mm ). Jeg passerte damen senere og vil påstå at det var ekte saker.
Enig med deg - ikke av de mest fargeglade jeg :-).
Mvh Gunnar
Avsluttet .
Fint observert og fanget motiv på gaten. Alt går i samme retning noe jeg synes er positivt for bildet. Tenker da på personen og linjene på gaten. Ser du har noe bevegelse uskarphet som kanskje kunne vært unngått, hvis ønskelig med større blender eller iso. Ikke veldig skjemmende, men muligens skulle det vært skarpt på den fremre foten. Velger originalen der jeg synes kontrasten mellom bena og omgivelsene er best. Likte bildet Gunnar og utsnittet synes jeg er fint med kuttet akkurat under kneskålene og føttene i fin vinkel. Veldig bra.
Roar K.
Tipper mer på tattoo enn graffiti her.
Men fargerikt er det og skoa matcher bra.

Roar
Gunnar F.
Takk Christer for positiv kommentar/konstruktiv kritikk. Kjekt med litt grundigere kommentarer enn det som er vanlig her inne.
Men jeg er ikke enig med deg i kritikken. Her var det viktig for meg å antyde bevegelse samtidig som tatoveringen var skarp. Litt bevegelsesuskarphet skaper et mer levende bilde - i slike motiv foretrekker jeg litt dynamikk fremfor det rent statiske. Dette ble gjort med en lukkertid på 1/30 sek. Jeg kunne selvsagt fryst fremre fot/sko ved bruk av kortere lukkertid ved å bruke en høyere ISO enn 200. Henviser også til Trygve under samme eksponering 31. mars 2017, sitat : " Stort pluss for foten i bevegelse".
Mvh Gunnar
Gunnar F.
Takk Roar!
Du har selvsagt rett! Tatto på mennesker - graffiti på murvegger. Litt flåsete tekst under bildet, men jeg var heldig med stavelsen :-).
Mvh Gunnar
Avsluttet .
Når jeg leser det du skriver og hva som var planen bak bildet så ser man litt annerledes på det og jeg ser godt poenget ditt som jeg også kan være enig i, i ettertid. Trygve har nok rett i det han. Da kom bildekritikken til sin rett og man lærte noe i dag også, slik det bør/skal være.
Gunnar F.
Takk igjen Christer!
Ha en fin kveld.
Mvh Gunnar
Ingvald Bright N.
Originalen . For meg er bevegeligheten av venstre fot det optimale. Et var en prima bilde dette Gunnar. Ingvald
Gunnar F.
Takk Ingvald!
For meg også Ingvald. V2 er til orientering bare økt fargetemperatur ( hvitbalanse ). Ha ei fin helg - travelt for meg fremover med OL, sportsidiot jeg :-).
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu