Novemberkveld
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70 mm
  • Blenderf/22
  • Lukker30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger150
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114160} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Torstein E.

Det er litt stemning her, men samtidig synes jeg bildet blir litt for grumsete og rotete litt å bli virkelig bra.

Mvh
Torsetin
Kai Frode G.

Tja, det er litt ekkel stemning i bildet synes jeg, som om noe står i skogkanten og kikker mot huset (det er vel et hus?). Gjerdet i forkant passer ikke helt inn i min tolkning.
Jeg ble i alle fall sittende og kikke på bildet en stund.
Avsluttet .

Artig eksperiment med etterbehandling, men jeg blir ikke helt komfortabel med komposisjonen. Litt trangt på sidene synes jeg. Grumset passer stemningen.
Inger Lene H.

Enig med Torstein. Treffer meg ikke helt dette dessverre... ;)

-il
Tom A. T.

Det ''urene'' preget blir vel dominerende til at bildet oppleves som vellykket i mine øyne. Åkkesom bra å forsøke litt andre varianter innimellom. Pluss for det.
mvh Tom T
Anniken S.

Ok...det er nå jeg forstår at jeg er litt sær, for dette bilde likte jeg.
Det er noe udefinerbart over det hele som fasinerer meg.
Kan gå med på at utsnittet er av den magre sorten, men det jeg kan se liker jeg. Lyset, bevegelsen og det litt regntunge dominerer.
Inger-Lise S.

Jeg liker stemningen og fargene i dette fine motivet. Men noe uklart.
Godt lys. Personlig ville jeg kuttet bort rett ovenfor de 4 lysstripene. Men de må være med.

mvh Inger-Lise
Odd Tore S.

Hei!
For meg er dette et merkelig bilde.
Jeg ser at trærne viser hva som er loddrett, like fullt har jeg inntrykket at det heller kraftig fordi jeg har et inntrykk av guard rails og vinduene i et hus i bakgrunnen.
Så har du et mystisk grønnskjær over bildet koblet med tåke og regn, og en våt vei eller bekk som går gjennom bildet.
Det ender liksom opp med en antydning, eller kanskje heller et utsnitt, av en stemning, men jeg får den ikke helt på plass.
Hva ønsket du å formidle?
Odd Tore
Odd Arild E.

Kunne ha ønsket enda strammere utsnitt - kuttet i overkant. Ellers formidler bildet - både i farger og utsnitt - en spesiell stemning som gjør at en må se nærmere på det - i såfall ganske vellykket.
Odd A
Steinulf L.

Takk for kommentarer.

Bildet har som mål å formidle at jeg ikke er en stor tilhenger av november i Norge. Som sådan synes jeg det fungerer bra; et riktig ufyselig vær i går kveld, regn og yr som nok gir en dis i bildet ( når lukkertiden er så lang som 30 sek) og forringer skarpheten ytterligere i et ellers mørkt bilde. . Jeg trengte stien for å vise at det var vått, og lyset bak for refleksene i stiens skyld. Lyset bak understreker også regnet/yret i luften. Guffent spør du meg! .-)

Mao: Motivvalg utsnitt og belysning er gjennomtenkt. Pent er det ikke...
Marina R.

Ser ut som det er tatt ut fra en scene i en skrekk film.. guffen stemning, det ''grumsete'' kler bilde godt. Er mer usikker på utsnittet her, virker noe trangt.

Marina
Avsluttet .

Ja, hvis det er guffen stemning du vil formidle, så har du klart det! Har ikke hatt noe imot november hittil, jeg, men nå er jeg på vei til å ombestemme meg.
Janne L.

Dette bildet fåt meg til å tenke på barndommen. Veien mellom vårt hus og min veninne sitt hus var mørk. I den tiden var det ikke snakk om at noen kjørt oss. Skulle jeg på besøk, så fikk jeg versegod gå den mørke veien.

Dette bildet synest jeg viser tanken jeg hadde når jeg gikk den veien. Jeg ser anntydniner av trær og hus. Men det er for mørkt til å se dem tydeligt. Jeg kan formelig høre pusten min, for jeg var livredd hver gang jeg gikk den veien.

Kjempeflott bilde. Kjente meg liksom igjen i det. Dette synest jeg er noe av det beste jeg har sett i dag.
Janne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu