Mr Baseman
En basist som förhöjde stämningen enormt på konserten. Ledsen att blondinen i förgrunden skymmer honom lite, men hon var en riktig linslus!
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lars Kristian A.

Ja, det er utrolig plagsomt med disse jentene som svinser rundt og ødelegger bilder...

greit konsertbilde, hva har du gjort for å lyse opp ansiktet til bassisten? Det ser ikke helt vellykket ut.
KG S.

Jag ville förtydliga att det är HAN som är huvudperson så jag lyste upp honom lite extra, men det blev kanske inte helt lyckat.. har en bild där han framträder tydligare mellan hennes ben, men den törs jag ju inte lägga ut!!
Lars Kristian A.

forståelig:-)

Det jeg vil anbefale at du gjør me ansiktet hans er at du bruker lasso tool i PS og markerer kun ansiktet og så jobber i curves før du avslutter med å jobbe litt med brightness/contrast.

Om det er han og kun han du vil skildre med bildet kan du gjøre det samme med hele kroppen også. Så kan du tone ned hun som blokkerer utsikten etterpå, gjerne skarpe kun bassisten.
KG S.

Ja du har säkert rätt Lars Kristian. Om jag får lägga till nya versioner som bronsmedlem så ska jag prova att göra som du säger. Vad tror du om en spotlighteffekt på basisten så att den sjungande damen framträder mindre i bild?

Tyvärr vägrade hon uppträda i strut!
flemming r.

Dejligt koncertbilled.
Lars-Anders M.

Synd att hon stod i vegen KG. Men vad skulle du gjort. Ok bild.
KG S.

L-A M>> tack för visad förståelse
flemming>> det var en dejlig konsert ;-)

Ojdå, så många som kollat, Norrmän måste vara ett musikaliskt folkslag. Jag ska nog göra en serie av det här. Musiker jag lyssnat till! Eller är det kun basister som drar så här mycket folk?
Caroline M. S.

Ja, noe så fortærende, ikke sant KG Stolt. Yppige blondiner som breier seg ut over mer enn halve billedflaten og skygger for interessante scenetepper. Uff, uff - men bedre lykke neste gang. Stå på! :-)
Avsluttet .

Huff og huff, snertne blondiner med flotte former som skygger for bassisten...
Hvor skal verden ende? :-)
PS! Sceneteppe er forøvrig en presenning...i plast. Jeg har et maken over grillen på verandaen..

T
Janne L.

Jeg opplever ikke at det er bassisten som er hovedpersonen. Det skal bli spennende å se hvordan du løser dette. Jeg har ingen løsning. Jeg er for uerfaren med ps til det.
Janne
KG S.

Terje>> ja, jag är orolig för världen jag med, ser framför mej ett scenario med vilda blondiner som täcker alla tänkbara fotoobjekt. Kanske det finns ett blondinfilter att montera på kameran, typ ett Polariseringsfilter. Här behövs krafttag!

Janne>> Nu förstår jag inte, vem skulle annars vara huvudperson i ''Mr Baseman''?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu