Jaså, det er her du tilbringer vinteren - kun ment som dokumentasjon av arten - lite egnet utstyr for fuglefotografering!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-03-23 06:51:26
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Vell Gunnar. Synes kanskje at hodet skulle vært synlig når vi snakker om dokumentasjon av en art samt at navnet på fuglen skulle vært tilgjengelig som tittel. Ellers er bildet ok sånn sett bortsett fra at grenen nede i høyre hjørne nok kunne vært vekk. Men skjønner at du ikke har lagt sjela di i bildet slik du beskriver, så greit nok. Fine farger/utsnitt og skarphet.
Gunnar F.
Takk Christer - jeg burde lagt bildet inn under "diverse" da det var samtalen med denne sangeren en vinterdag i syden som var det essensielle - kjekt at du er tilbake igjen!
Mvh Gunnar
Jostein S.
Hei
Skikkelig FLOTT!
Nydelig dekor rundt fuglen
Gunnar F.
Takk Jostein!
Mvh Gunnar
Avsluttet .
Sangeren er nok litt mere av den sjenerte typen, ingen rocker dette. Titter innom innimellom og ligger lysten der så blir det en kommentar eller to/tre. Er vel kanskje blitt mere bildegalleri enn bildekritikk. Med litt ærlighet i kommentarfeltene så er det enkelt og snu den trenden, hvis man ønsker.
John B.
Stilig og annerledes dette bildet! Liker dette!
Gunnar F.
Takk Christer og John - enig i din vurdering Christer - konstruktiv kritikk bør alle tåle!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu