TRUBADURIX himself
I dag runder'n trekvart hundre.
fortsatt sprudlende og vital,

-du må'kke komme her og komme her !!!


Tar fram debutalbumet og spiller samtlige spor i ærbødighet for en ordkunstner, multiinstrumentalist og showmann på aller øverste hylle.
Takk, Øystein, for alle dine vanvittige og hærlig befriende krumspring !

http://youtu.be/dMKqmtlq_kk

http://youtu.be/v8TOyYQ287w

http://youtu.be/6b3TAo8qk0I

http://youtu.be/trAhSQceUX0

Kulltegning + digitale farger ( i anledning dagen)

Foto, portrett : Vidar Ruud
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-01-24 12:44:27
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2022-01-24 12:45:18
    Versjon #3
Utstyr
  • samsung SM-G930F
  • -
  • Brennvidde4.2mm
  • Blenderf/1.7
  • Lukker1/106s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1144526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar F.
Jeg er altetende når det gjelder musikk, men har ikke sansen for overflod av YouTube vedlegg. Hvis jeg er i Oslo og det blir anledning til å besøke Spektrum, som på hans 70-årsdag, stikker jeg gjerne innom. Flink å tegne er du jo - det kan ingen ta fra deg - kunstnerisk utført.
Mvh Gunnar
Roar B.
Har vel tidligere også erfart de samme uttalelsene vedr. disse youtube' ene mine. Og har full respekt for det frie ord, selv om det burde være lett å styre unna og kun se bildet isolert.
Nå er jeg etterhvert blitt en gammel mann og gjør stort sett der jeg vil, kunstnerisk sett. Så da blir det garantert flere musikalske vedlegg i framtida også.
Men hjertelig takk, Gunnar, håper du får med deg en konsert denne gangen også.
Roar K.
Ja, det er en del 1947 modeller av oss som vanka i visemiljøet på Dolphins og Bikuben på 1960-70 tallet.
9. februar føyer en annen kjent visesanger, Ole Paus seg inn i rekka og senere følger flere etter.
Deriblant undertegnede i august - om jeg får leve så lenge.

Roar
Roar B.
Ja, de står nærmest i jubileumskø nå disse kjente folka fra pluss/minus 1950 årgangen og deromkring.
Apropos det og Haugesund Visefestival, vært innom og sett flere klipp, bl.a. i NRK, og jammen dukka ikke Roar Kneppen opp også, i en litt yngre utgave. Så all ære til deg for å ha opptrådt blant så mange celebriteter som nettopp her, fra 6 - 9 juli 1972:

På artistmenyen stod bl.a. følgende navn: Tor Åge Bringsværd, Anne May Skagmo, Svein Tang Wa, Ketil Bjørnstad, Lars Klevstrand, Lillebjørn Nilsen, Olav H. Hauge, Tobben & Ero, Harald Sverdrup, Hr T. og hans Spelmänn, Knutsen og Ludvigsen, Tor Obrestad, PS-gruppa, Bent Staf, Ole Paus & Garman, Kaj Skagen, Arild Steen, visegruppa EPOS, Hole in the Wall, Alf T. Larsen, Jan I. Rasmussen/Mick Maloney (ex Johnstons), Kristin Berglund, Visegruppa Snu, Jan Eggum, Tore Nordviks kvintett, Arman Sumpe d.e., Aunt Mary, ASA/Asbjørn Krogtoft, H.C.Å. Ingebrigtsen og Ditlef Eckhofs kvintett (Terje Venaas, Ole Jacob Hansen, Ivar Antonsen, Knut Risnes og Ditlef Eckhof).
Harald N.
Som 45 modell kan eg vere med på å mimre, det var tider!
Harald
Vidar Magnus J.
Artig kombinasjon av portrett og tegning som gjør seg bra til hans jubileum og passer godt til hans tekster og underholdning opp gjennom årerne
Ragnar S.
Øystein Sunde, en favoritt helt siden jeg for første gang hørte Jaktprat på radioen. En gave til flere generasjoner som lytter og ser. Flott sammensatt kollasj.

Mvh Ragnar
Roar B.
Jaktprat ble liksom gjennombruddet og signaturmelodien i starten, det som skjedde siden er historie, ei usedvanlig rik ei, forresten :)
Og gitarspillet er jo et kapittel for seg, leser at selveste Clapton rangerer karen fra Odalen svært høyt på skalaen, blant de beste utøverne..
Mange takk for musikalske innspill!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu